×

DiMarzio PAF 36th Anniversary Bridge DP223 Siyah Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

DiMarzio PAF 36th Anniversary Bridge DP223 - Humbucker Manyetik

İşte karşınızda klasik model mükemmel bir humbuckerın karakteristik özellikleri: yumuşak bir manyetik alan, harika bir ton, sıcaklık ve netlik arasında mükemmel bir uyum, sadece pena vuruşlarıyla clean tondan distorsiyonlu tona geçme becerisi.  PAF® 36th Anniversary Sap modeli manyetiğimizi tasarlarken, Seth Lover (humbuckerların orjinal patentini alan tasarımcı) gibi öncülerin yolundan gitmeyi tercih ettik ve klasik büyük humbuckerların karakteristiklerinin hepsini biraraya getirdik.

Bu manyetikler bir kopya olmanın çok ötesindeler. PAF® manyetiğini patentli teknolojimizle yeniden tasarladık ve Larry DiMarzio’nun 1959 sunburst Les Paul® gitarını referans aldık. Larry’nin Les Paul® marka gitarı benzersiz, inanılmaz bir sese sahip ve bu sadece manyetiklerinden kaynaklanmıyor. Bu sound gitarın kendisinde bulunan pek çok unsurun toplamdaki füsyonu. Her ne kadar manyetikler zayıf bir manyetik alana sahip olsalar da, sound neredeyse tekli bir manyetikten çıkan sound gibi oldukça belirgin. Atak ve çıkışa odaklanıp sesi belirginleştirmenin yanında tellerin daha uzun süre titreşmesi için zayıf manyetiklerin sayısını ikiye çıkardık. İstediğimiz kesin frekansı yakalayarak sürekli surette 42-ayar özel kaplamalı kabloyu döşemek için bilgisayar kontrolünde bobin sarma makineleri kullandık. Sonra bunu çok tiz ve mikrofonik sesleri yok etmek için kendi özel formülümüzün içine dahil ettik. Manyetiğin dışı nikel-gümüşten yapıldı ve yeni kaplamamız bu manyetiği manyetik yönden orijinallerinden daha transparan hale getirdi.

PAF® 36th Anniversary Sap manyetiği pürüzsüz ama kirli değil. Sap ve köprüde aynı oranda performans gösteriyor, aynen 1950’lerdeki en iyi humbuckerlar gibi. PAF® 36th Anniversary Köprü manyetiği, Sap manyetiğinden daha sıcak tona sahip. Bu manyetik yekpare saplı 24¾ ölçülü gitarlarda kullanılmasının yanında sabit tremololu gitarlarda da mükemmel bir köprü manyetiği görevi yapıyor. PAF® 36th Anniversary modelini sizin istediğiniz şekilde tasarlayacağız.  Bobin türünü (klasik cilalı veya modern mat), taban tipini  (geleneksel, uzun veya standart, kısa) ve kablo tipini (klasik tekli-iletken veya 4lü-iletken) seçebilirsiniz. PAF® 36th Anniversary Sap manyetiği kaplanmamış şekilde mevcut ve 3 tip kaplama öneriyoruz – standart cilalı ve metal kaplı, metal kaplamasız meşin ve son olarak oldukça otantik ve soğutulmuş görünümlü bizim klasik aşınmış kaplamamız ki gördüğünüzde 1959’dan kaldığına yemin edebilirsiniz.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli

Köprü pozisyonu. Yüksek çıkışlı köprü modelleriyle sap pozisyonunda da kullanılabilir.

Teknik Açıklama

PAF® 36th Anniversary Köprü modeli Virtual PAF® köprü ve Virtual Hot PAF® ve benzeri manyetiklerin en iyi niteliklerine sahip bir manyetik. Virtual Hot PAF® modeli kadar yüksek sesli ama Virtual PAF® Köprü modeli kadar bas ve orta-aralıktaki seslere de sahip. Tizler aslında her iki modelden de daha büyük ve geniş sound eder. 4lü iletken versiyonu iki manyetiği birbirinden çok güzel bir şekilde ayırıyor. Tekli-manyetik modeli parlak ama asla steril bir şekilde sound etmiyor.

  • Kablolama: 4 İletken (isteğe bağlı 1 İletken)
  • Mıknatıs: Alnico 5
  • Çıkış mV'si: 285
  • DC Direnci: 8.60 Kohm
  • Tanıtım Yılı: 2008
  • Patent: 5,399,802 & 5,908,998

DiMarzio PAF 36th Anniversary Bridge DP223 Siyah Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar