×

Donner DDP-400 88 Weighted Key Progressive Hammer Action Digital Piano Black Dijital Piyano

62872

40.495,11 TL (1.221,20 $)

%10 kampanyalı fiyatı

36.445,62 TL
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Replika Gerçek Çelik Ses Kalitesi
Fransız Rüya (Dream) ses kaynağı benimsenmiş ve akustik piyanonun sesini mükemmel bir şekilde yeniden üretmek için iki kez yükseltilmiştir. İçerisinde çift 15w amplifikatör hoparlör bulunmaktadır, bu hoparlörler sizi şaşırtıcı piyano sesi, sofistike stil ve daha fazlası için geri getiren özelliklerle destekler.
DDP-400, 128 ses polifonisi, 138 ton (128 müzik aleti sesi ve 10 davul tonu dahil), 100 ritim tarzı ve 20 demo şarkı ile donatılmıştır. Böylece çeşitli müzik türleri ve çalma stillerini keşfedebilirsiniz.
Performans için, odayı müzikle doldurmak üzere sesi kontrol edilebilir dahili hoparlörleri ayarlayın.

Özellikler zarif akıcı tasarım
Şık dolap, evinize, stüdyonuza veya çalışma odanıza eski bir görünüm katan zarif, minimalist akıcı bir tasarıma ve sıcak ahşap dokulara sahiptir, bu da yüksek kalitenizi, zarif yaşamınızı ve özel zevkinizi gösterir.
Bu dikey piyano ile evde, size verilen kulaklıklarla gece geç saatlere kadar piyano çalabilir ve kendi müzik dünyanızın tadını çıkarabilirsiniz.

Donner DDP-400 Aile ve Konser İçin Kompakt Piyano
-----------Dik 88 Tuşlu Piyano Ağırlıklı Klavye

[Daha Zengin Harmonikler & Daha Güçlü Rezonans] DDP-400, telleri uzatan ve ses tahtası alanını büyüten genişletilmiş bir hoparlör dolabına sahiptir. Bu nedenle harmonikler genel dijital piyanolardan daha zengin ve rezonans daha güçlüdür.

[Klasik & Zarif Tasarım] Geleneksel piyanoların zarif ve kıvrımlı dolaplarından ilham alarak—modern bir dokunuşla—DDP-400, her eve veya konser mekanına sofistike bir hava katar.

[Yükseltilmiş Ses Kaynağı] 88 Tuşlu Ağırlıklı Klavye Piyano, yükseltilmiş bir Fransız Rüya ses kaynağına ve akustik bir piyanonun sesini mükemmel bir şekilde yeniden üreten çift 15w amplifikatöre sahiptir, size eşsiz bir ses deneyimi sunar. Büyük bir piyanoyla aynı konfigürasyona sahip olan metal pedallar, doğru dinamiklerle duygularınızı ifade etmenizi sağlar.

[Yüksek Kaliteli Malzemeler] Donner DDP-400, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır, bu malzemeler korozyona dayanıklıdır ve kolayca deformasyona uğramaz. Geleneksel bir akustikten daha kompakt boyutlara ve daha hafif bir ağırlığa sahip olan piyanonuzu, mükemmel yeri bulana kadar hareket ettirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Paket Boyutu/Ağırlığı: 57.48 x 18.5 x 17.72 inç, 134.48 lb (61 Kg)
  • Piyano Boyutu (montajdan sonra): 54.53 x 35.04 x 15.75 inç
  • Çıkış Gücü: 15 W x 2
  • Güç Adaptörü: 15V, 2A
  • Cihaz arayüzü: 4 x Ses, 2 x MIDI Arayüzü, 1 x USB MIDI Arayüzü
  • Kulaklık × 1
  • Desteklenen Cihazlar: IOS/Android/PC
  • Tuş Malzemesi: Premium ABS Plastik



Donner DDP-400 88 Weighted Key Progressive Hammer Action Digital Piano Black Dijital Piyano Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Dijital Piyanolar Çok Satanlar