×

Donner MS-1 Adjustable Tube Style Mic Stand Boom Arm for Radio,Podcasting Masa Üstü Mikrofon Sehpası

Temin Edilemiyor

DONNER Boom Arm : Donner MS-1 Pro Masa Mikrofon Kol Kolu, içine yerleştirilmiş yaylar ve masa C-kelepçesi ile tam tüp tarzı tasarım. 360° dönebilen tasarım size iyi bir konum ve açı deneyimi sağlayacak.

Dayanıklı Mikrofon Kolu: Mikrofon kolu, yıllarca dayanacak şekilde tasarlanmış premium metal malzemeden yapılmıştır. Bu kolu, dikey olarak 33 inç, yatay olarak ise 32.5 inç uzunluğa ulaşabilir. BLUE YETI, SHURE, RODE, AT2020 gibi çoğu shouck mont ve profesyonel mikrofonları takabilen 3/8'' ila 5/8’’ adaptörlerle birlikte gelir. ?TAŞIMA KAPASİTESİ: 0.5-1.5kg (mikrofon ve şok mont dahil)?

Tüm-Tüp İç Yay Tasarımı: Donner mikrofon kolu için özel olarak tasarlanmış Gizli Kablo Yönetim Sistemi, masaüstünüzü kabloların karışıklığından kurtarır ve bol miktarda alan açar. Basit ve şık görünüm, yaratıcılığınızı profesyonelce yaşamanıza yardımcı olur.

Dengeli Ayarlanabilir Mikrofon Standı: Mikrofon kolunu masanıza daha stabil bir şekilde monte etmeniz için 2.5 inçe kadar kelepçe masa kelepçesi eklenmiştir ve titreşimden kaynaklanan istenmeyen sesi azaltır. Kolun yanındaki yükseltilmiş yay germe vida, MS-1 mikrofon standınızı rahat bir açıya ayarlamanıza olanak tanır, zahmetsizce.

Donner MS-1 Adjustable Tube Style Mic Stand Boom Arm for Radio,Podcasting Masa Üstü Mikrofon Sehpası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Masaüstü Mikrofon Sehpaları Çok Satanlar