×

Donner N-25 25-Key Portable MIDI Keyboard Controller MIDI Klavye - 25 Tuş

Marka: Marka Sahibi : Çin
62450

2.043,17 TL (61,69 $)

%10 kampanyalı fiyatı

1.838,89 TL
  • En geç 4 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 140,6 TL

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Diğer Seçenekler
: Oktav Tuşu
Diğer Seçenekler
: Pad Kontrol
Diğer Seçenekler
: Pitch Bend-Modülasyon
Diğer Seçenekler
: Sustain Pedal Bağlantısı
Diğer Seçenekler
: Transpoze Tuşu
MIDI Arayüzü
: USB
Tuş Sayısı
: 25 Tuş MIDI Klavye

Taşınabilir Performans Santrali
İnce hatlı, hafif ve ultra taşınabilir kaplama alanını sağlam, yola hazır bir yapıyla birleştiren Donner N-25, temel denetleyici işlevselliğini hafif ve dayanıklı bir pakette bir araya getirir.

Great Feeling Keybed
Son derece doğal, oyuncu merkezli yanıt veren birinci sınıf tuş yatağı ve hıza duyarlı 25 mini tuş ile Donner N-25 midi klavye, performansınızın her ince nüansını yakalamanızı sağlar.

Kendinizi İfade Edin
PITCH işlevini tetiklemek için joystick'i kullanın, Müziği düzenlemenin keyfini hissetmenize izin verin. Herkes bir müzisyen olarak doğar, 25 tuşlu midi klavye ile duygularınızı ifade edin.

Harika servis
YARATICI MÜZİKAL FİKİRLERİNİZİ HAREKET ETTİĞİNİZ HER YERDE YAKALAMAK
Bu ultra mobil klavyeyi hemen hemen her çantaya kolayca sığdırabilir ve müziğinizi bestelemek için bir stüdyoya, kafeye veya otele yanınızda götürebilirsiniz.

ÇOK İŞLEVLİ PITCH-BEND TEKERLEK
Donner midi klavyenin uzaktan algılama özelliğinin iki ana işlevi vardır; bükülmüş ton işlevini tetiklemek için uzaktan algılamayı yukarı ve aşağı değiştirin

Octave, Transpose, Sustain, Program dört tuşlarına bastığınızda, karşılık gelen ayar işlevini tetiklemek için joystick algılamayı sola ve sağa değiştirin, yaptığınız her değişiklik, tuş ışığı size iyi geri bildirim verecektir

BASİT DÜZEN VE KULLANICI DOSTU FONKSİYONLAR
Klavye güç kaynağına bağlandığında, dört ana ışık sırayla yanıp sönecek, serin aydınlatma tasarımı size farklı bir çalışma deneyimi yaşatacak. Anahtar alana yalnızca 4 düğme yerleştirdik, kullanımı kolay tasarım, yeni başlayanlara en iyi arkadaşça deneyimi yaşattı.

Oktav: Sola ve sağa algılayan joystick'e basarak ve hareket ettirerek klavye aralığını kolayca değiştirin. Klavye aralığını belirledikten sonra, tekrar basın ve tuşun ışığı açıktan koyuya doğru yanıp sönecektir.

Transpoze: Düğmede önemli bir değişiklik yapın. Uzaktan algılamaya hafifçe basarak ve sola veya sağa hareket ettirerek bazı yarı tonları yükseltin veya azaltın. Onayladıktan sonra, kilitlemek için tekrar hafifçe basın ve tuş ışıktan karanlığa doğru yanıp söner.

Program: Bu düğme, belirli bir yazılımı bağladığınızda kullanmakta olduğunuz enstrümanı veya sesi değiştirmenize olanak tanır. Midi klavyemiz 4 program saklamayı destekler, böylece oyun oynarken bunlar arasında istediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz.

ACİL BİR BESTECİ İÇİN MÜKEMMEL ARAÇ
Taşınabilir donner N25 midi klavye sadece 4 tuşa ve uzaktan algılamaya sahiptir. Basit tasarım, yeni başlayanlar için kullanımı çok kolaylaştırır. Her düğme işlevini açıkça gösterir, böylece yeni bir midi klavye alıp onu nasıl kullanacağınızı bilmeme konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz. Aynı zamanda, midi klavyeye bir sustain işlevi ekledik, artık bir sürdürme pedalı bağlamanıza gerek yok, uzatma işlevini tetiklemek için Sustain düğmesine basmanız yeterli. Melodiler ve duygu dolu melodiler yaratmanıza izin vererek başlangıç yolculuğunuzda sizin için mükemmel bir arkadaş olacağını umuyoruz!

Telefonunuzu / Pad'inizi Nasıl Bağlayacağınız Hakkında
Bir OTG'ye sahip olmalısınız.

Telefon / Pad'iniz bir Lightning arabirimiyse, lütfen Telefon / Pad'inizi bağlamak için OTG (Lightning'ten USB'ye) kablosunu kullanın ve ardından midi'yi bağlamak için ücretsiz kablo (USB-C'den USB'ye) kullanın.

Telefon / Pad'iniz bir USB-C arabirimiyse, lütfen Telefon / Pad'inizi bağlamak için OTG (USB-C - USB-C) kablosunu kullanın ve ardından midi'yi bağlamak için ücretsiz kablo (USB-C - USB) kullanın.

Midi'yi doğrudan Telefona / Pad'e bağlamak için lütfen "USB-C - USB" veya "USB-C - USB-C" veya "Lightning - USB-C" kablosunu kullanmayın; bu, ürünün çalışmamasına neden olabilir. kullanım için güçlendirilmiştir.

Lütfen yakında buluşacağımıza inanın. Telefonunuzu bağlamanız için size daha fazla kolaylık sağlamak üzere üretici yazılımını güncelleyeceğiz, bu yüzden sabırsızlıkla bekleyin!


ÖZELLİKLER

  • Boyutlar: 13 inç x 4 inç x 1,3 inç
  • Ağırlık: 450g
  • Klavye: 25 hıza duyarlı mini klavye tuşu
  • MIDI Arabirimi/Güç Kaynağı: USB-C
  • FONKSİYON: Dört programlanabilir hafıza bankası ile oktav, transpoze, sürdürme ve program kontrol düğmeleri.

NEYİMİZ VAR?

  • Midi Klavye x1
  • USB-C x 1
  • Kullanım Kılavuzu x 1

Donner N-25 25-Key Portable MIDI Keyboard Controller MIDI Klavye - 25 Tuş Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

MIDI Klavyeler Çok Satanlar