×

Donner STARRYKEY 25 MIDI Keyboard Controller MIDI Klavye - 25 Tuş

Temin Edilemiyor
MIDI Arayüzü
: 1xÇıkış
MIDI Arayüzü
: USB
Tuş Sayısı
: 25 Tuş MIDI Klavye

Donner Starrykey 25 MIDI Klavye

Tam Boy Klavye Aralığına Sahip Kompakt Klavye

STARRYKEY 25'in 25 hız duyarlı ve Aftertouch tuşu, nüanslı kontrol sağlar. Yarım ton ve oktav değiştirme fonksiyonları ile tam boy bir klavyeyle aynı aralığa erişebilirsiniz. STARRYKEY 25, 25 tuşu kare inçe indirger, böylece tüm çalma ihtiyaçlarınızı karşılayan kompakt bir klavye sağlar!

Küçük ve Kompakt

STARRYKEY 25 ince ve taşınabilir, böylece ilhamınızı her zaman ve her yerde kaydetmenizi kolaylaştırır. Tuş tasarımını ve yerleşimini dikkatlice test ettik ve ayarladık, böylece daha sorunsuz bir performans için müziğe odaklanmanızı sağladık.

4+4 Kısıtlama Olmadan Özgürlük

STARRYKEY 25'in 4 atanabilir düğme ve 4 atanabilir tuşu, tüm ana akım DAW'larla uyumludur. İhtiyaç duyduğunuz tam enstrüman tonlarını veya FX işlevlerini ayarlamanızı sağlar. Pitch ve modülasyon tekerlekleri ekstra kontrole imkan tanır, böylece sesiniz üzerinde tam özgürlüğe sahip olursunuz.

Özel Aydınlatma Mühendisiniz

STARRYKEY 25, sahneyi yedi göz kamaştırıcı renkle aydınlatır. Parlak ışıkları tetiklemek için çalma talimatlarını kullanın veya renkleri eşlik eden yazılım aracılığıyla ayarlayın. Işıkların ritminizi iki kat dinamik yapmasına izin verin veya dans pistindeki atmosferi kontrol etmek için kullanın.

Ek Uyumluluk Daha Fazla Olanak Getirir

MIDI USB bağlantısının yanı sıra STARRYKEY 25, hem MIDI çıkışı hem de pedal arayüzleriyle donatılmıştır. Bunu 25 tuşlu bir piyano olarak kullanabilir veya doğrudan bir mikser veya sentezleyiciye çıkış yapabilirsiniz. Ekstra uyumluluk, keşfetmeniz için sizi bekleyen zengin olanaklar sunar!

Özellikler:

  • Boyut: 49.7 x 18.3 x 6 cm
  • Ağırlık: 1.81 kg

Donner STARRYKEY 25 MIDI Keyboard Controller MIDI Klavye - 25 Tuş Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

MIDI Klavyeler Çok Satanlar