×

Donner Vowel Mini Wah Volume Effect Guitar Pedal Mini Wah & Volume Pedalı

Temin Edilemiyor
Diğer
: Volume
Diğer
: Wah

Vowel Özellikleri

  1. İki Mod: Ses Düzeyi ve Wah.
  2. Malzeme: Sert plastik, stabil ve güçlü.
  3. Giriş Jakı: 1/4" mono ses jakı, enstrümanınızı bağlamak için.
  4. Çıkış Jakı: 1/4" stereo ses jakı, sinyal çıkışı için.
  5. Giriş Empedansı (Ses Düzeyi Modu): 1M Ohm.
  6. Çıkış Direnci (İfade Modu): 100 Ohm.
  7. Güç Kaynağı: 9V DC (Merkezde negatif).
  8. Çalışma Akımı: 140mA.
  9. LED Işık: LED göstergesi çalışma durumunu gösterir.
  10. Boyutlar: 148.5(D)*65.5(W)*61(H)mm.
  11. Net Ağırlık: 250g.

Not: Pedalınızı beslemek için DC9V voltajında, iç kısmı negatif ve dış kısmı pozitif kutuplu, 500mA veya daha yüksek akım kapasiteli bir güç adaptörü kullanın. Bunu yapmamak, ürünün çalışmaması veya zarar görmesi gibi ciddi durumlara yol açabilir.

İki Bir Arada
Donner Şirketi'nden yeni Volume/Wah 2'si 1 arada pedal, Vowel adıyla, aynı zamanda analog devre tasarımına sahip bir pedaldır. Küçük sert plastik stomp kutusunda 2-Mod Ses Düzeyi/Wah efektleri bulunur ve bu pedal çok güçlü ve son derece hafiftir, bu da gitaristlere kolaylık sağlar. Artık yalnızca ses düzeyi moduna ya da sadece ifade moduna sahip ağır bir pedal ile çalmak için endişelenmenize gerek yok. Yapmanız gereken tek şey tak ve çal.

Kolay Kullanım
Farklı modlar arasında geçiş yapmak için ayak düğmesine basın. LED, mevcut modu gösterir: Yeşil LED modu ses düzeyi modudur ve Kırmızı LED modu wah modudur. Wah modunda, tepki orijinal Crybaby tepkisine dayanır. Basın ve wah'ın klasik döneminden gelen vokal süpürmesini ve zengin harmonileri hissedin. Ses düzeyi modunda, Donner sesinizin her detayını korumayı sağlayan özel bir aktif devre tasarladı. Bir ses düzeyi pedalı olarak, Vowel her gitaristin en katı taleplerini karşılayabilir.

Harika Tasarım
Görebileceğiniz gibi, Viper'ın harika bir ad tasarımı var: Kırmızı gövde, harika LOGO tasarımı. Hem mükemmel bir wah tepkisi hem de ses düzeyi fonksiyonu sunar ve hepsi küçük bir alanda. Çok küçük bir alan kaplar ve standart bir wah pedalından ya da ses düzeyi pedalından çok daha kısadır. Hafif sert plastik kasadan yapılmıştır ve çok sağlam ve iyi yapılmıştır. Kendi eğlenceli ve renkli müzik hayatınızın tadını çıkarın.

Donner Vowel Mini Wah Volume Effect Guitar Pedal Mini Wah & Volume Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar