×
Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Nylon-String Guitars Eşik Altı Klasik Gitar Manyetiği
3

Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Nylon-String Guitars Eşik Altı Klasik Gitar Manyetiği

Marka: Marka Sahibi : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Nylon-String Guitars - Eşik Altı Klasik Gitar Manyetiği


D-TAR Sadducer akustik gitarlar için alt eşik transdüser, her biri için ayrı piezo kristaller kullanır - her bir tel için bir adet. Ayrı piezo kristaller, tel-tel arası dengeli bir yanıt ve naylon tel gitarların üst vibrasyonlarına daha duyarlı bir yanıt sunar. Sonuç, düzgün frekans tepkisi için tasarlanmış yüksek çıkışlı bir manyetiktir.

Yüksek çıkışlı yanıt, sinyali artırmak ve düzleştirmek için pahalı yerleşik elektroniğe ihtiyaç duymadan çalışır. D-TAR Sadducer, özellikle tüm perde üzerinde çalan gitaristler için mükemmeldir. Ancak belki de en büyük avantaj, Sadducer'ın diğer piezo manyetiklerin aksine daha düşük çıkış empedansına sahip olması ve sinyali artırmak ve düzleştirmek için yerleşik veya harici bir ön yükseltece gerektirmemesidir. Bu, pile ihtiyaç duymaz anlamına gelir.

Bu naylon tel manyetiği, köprüde 2,25" ila 2,42" (57 ila 61,5 mm) tel aralığına sahip akustik gitarlar için optimize edilmiştir. Sadducer manyetiğin ince yüksekliği ve dar genişliği, köprü yuvasında genellikle yuva değişikliği gerektirmeden optimal eşik yerleşimine izin verir. D-TAR Sadducer alt eşik manyetiği, hem 1/8" hem de 3/32" eşiklere uyar.

D-TAR - Duncan / Turner Akustik Araştırma
Seymour Duncan ve Rick Turner, yıllar boyunca müzisyenlerle çalışarak tonlarını mükemmelleştiren iki efsanedir. Seymour, 1978'de kendi adını taşıyan şirketini kurdu ve Billie Joe Armstrong'dan Angus Young'a kadar hemen hemen her isimli gitarist tarafından kullanılan geniş gitar ve bas manyetikleri yelpazesi ile ünlü oldu. Rick, Alembic'in kurucu ortağıydı, Gibson Labs Batı Yakası ABD Araştırma ve Geliştirme Bölümü'nün başkanıydı, Lindsay Buckingham, Ry Cooder, David Lindley ve Andy Summers için piezo akustik gitar manyetikleri yapan Highlander Musical Audio'yu kurdu ve kendi Renaissance Guitars şirketini yönetiyor. Şimdi Seymour ve Rick, akustik müzisyenler için yenilikçi ürünler yaratmak için birlikte çalışıyor. D-TAR sloganı: "Akustik tona saygıyla."


Özellikler

  • Ayrı piezo kristaller kullanır
  • Yüksek çıkışlı yanıt
  • Daha düşük çıkış empedansı
  • Tamponlama ön yükselteci veya pil gerekmez

Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Nylon-String Guitars Eşik Altı Klasik Gitar Manyetiği Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.