×

Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Steel-String Guitars Eşik Altı Akustik Gitar Manyetiği

Marka: Marka Sahibi : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Steel-String Guitars - Eşik Altı Akustik Gitar Manyetiği

D-TAR Sadducer Çelik Telli akustik gitar için Eyer Altı Dönüştürücü, her tel için bir tane olmak üzere 6 ayrı piezo kristali kullanır. Ayrık piezo kristalleri, telden tele daha iyi bir dengeye sahiptir ve harika bir ton için gitarınızın üst kısmının titreşimlerine daha fazla yanıt verir. Sonuç, eşit frekans yanıtı için tasarlanmış yüksek çıkışlı bir başlatmadır. Yüksek çıkış tepkisi, pahalı dahili sinyal güçlendirme elektroniğine olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

D-TAR Sadducer, melodi çalanlar, özellikle tüm klavye üzerinde çalan gitaristler için istisnai bir durumdur. Ancak belki de en büyük faydası, diğer piezo manyetiklerin aksine, Sadducer'ın daha düşük çıkış empedansına sahip olması ve gitarın sinyalini artırmak ve yumuşatmak için dahili veya harici bir preamp gerektirmemesidir. Bu, pil gerektirmediği anlamına gelir.

Çelik telli versiyon, köprüde 2,04" ila 2,30 (51,8 ila 58,4 mm) tel aralığına sahip gitarlar için optimize edilmiştir. Sadducer'in ince yüksekliği ve genişliği, köprü yuvasında optimum eyer yerleşimine izin verir - genellikle gerek kalmadan. S-Tar çelik telli Sadducer manyetiği hem 1/8" hem de 3/32" eyerleri barındırır.

D-TAR - Duncan/Turner Akustik Araştırma

Seymour Duncan ve Rick Turner, yıllarını müzisyenlerle çalışarak onların tonlarını mükemmelleştiren iki efsanedir. Seymour, Billie Joe Armstrong'dan Angus Young'a kadar hemen hemen her isim sanatçısı tarafından kullanılan çok çeşitli gitar ve bas manyetikleriyle tanınan kendi adını taşıyan şirketini 1978'de kurdu. Rick, Alembic'in kurucu ortağıydı, Gibson Labs West Coast Ar-Ge Bölümü'nün başkanıydı, Lindsay Buckingham, Ry Cooder, David Lindley ve Andy Summers için piezo akustik gitar manyetikleri yapan Highlander Musical Audio'nun kurucu ortağıydı ve kendi Rönesans Gitarlarını yönetiyor. Şimdi Seymour ve Rick, akustik müzisyenler için yenilikçi ürünler yaratmak üzere birlikte çalışıyor. D-TAR sloganları: "Akustik tona göre."

Dtar Sadducer Undersaddle Pickup for Steel-String Guitars Eşik Altı Akustik Gitar Manyetiği Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.