×

Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face Distortion Pedal Distortion Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
DRIVE
: Distortion

Fuzz Face®, kariyeri boyunca Jimi'nin sesi için çok önemli bir unsurdu. Çığlık atan psychedelic feryatlar, dinamik temiz tonlar ve lezzetli yarı bozuk dokular sunma konusunda Fuzz Face'in büyülü yeteneğine güvendi. Bu pedalın devresi, Hendrix'in 60'ların sonlarında kullandığı aynı Dallas Arbiter Fuzz Face ünitesine titizlikle sadıktır, ancak durum LED'i, gerçek baypas anahtarlama, 9 voltluk bir güç girişi ve çok daha küçük Efsanevi rock sanatçısı Gered Mankowitz'in renkli, ikonik Hendrix sanatına sahip, 90. aşama büyüklüğünde muhafaza.

Bu pedal, Jimi Hendrix'in 60'ların sonunda kullandığı Dallas Arbiter Fuzz Face ünitesinin sesini, durum LED'i, gerçek baypas anahtarlama, 9 voltluk bir güç girişi ve pedalboard dostu bir muhafaza gibi modern özelliklerle yeniden canlandırıyor.
Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face ile tarihin en gıpta ile bakılan tonlarından birini kullanın. Bu gitar efekt pedalı, Jimi'nin 60'ların sonundaki ünlü Dallas Arbiter Fuzz Face'indeki devrenin sadık bir reprodüksiyonu. Çığlık atan psikedelik feryatlar yaratın. Dinamik temiz tonlar üretin. Heyecan verici yarı deforme dokular oluşturun. Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face pedalında bir durum LED'i, gerçek baypas anahtarlama ve 9V güç girişi bulunur.

Ton avcıları onlarca yıldır Jimi Hendrix'in üslubunu takip ediyor. Dunlop, Jimi'nin en gıpta ile bakılan efektlerinden oluşan bir koleksiyonla arayışlarını kolaylaştırmaya karar verdi. Jimi Hendrix Fuzz Face, Jimi'nin 60'ların sonundaki Dallas Arbiter Fuzz Face modelinin aslına uygun bir kopyasıdır. Jimi Hendrix Octavio Fuzz, Jimi'nin "peynir dilimi" Octavio Fuzz'ı yeniden yaratıyor. Jimi Hendrix Uni-Vibe, Jimi'nin Band of Gypsys dönemi Shin-ei chorus/vibrato efektini sunar. Jimi Hendrix Gypsy Fuzz Pedal, Jimi'nin benzersiz Band of Gypsys tüylü tonunu kopyalar. Ve Jimi Hendrix Cry Baby Mini, Jimi'nin ünlü wah seslerini üretir.

ÖZELLİKLER:

  • Jimi'nin 60'ların sonundaki Dallas Arbiter Fuzz Face'de pistin aslına sadık bir şekilde yeniden üretilmesi
  • Modern, pedalboard dostu bir kasaya yerleştirilmiştir
  • Heyecan verici saykodelik feryatlar, temiz tonlar ve yarı bozuk dokular yaratın
  • Durum LED'i, gerçek bypass anahtarlama ve 9V güç girişi
  • Efsanevi rock sanatçısı Gered Mankowitz'in Hendrix sanatına sahiptir

Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face Distortion Pedal Distortion Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar