×

electro-harmonix Hum Debugger Hum Eliminator Pedal Gitar Pedalı

Temin Edilemiyor

Her müzisyen, sinyal zincirinde uğultu ile savaşır. Uğultu Hata Ayıklayıcı, küçük bir EHX büyüsü sayesinde bunu ölü bir sessizliğe dönüştürür. Bir gürültü kapısı veya bir gürültü bastırıcı değil -- gerçek bir uğultu çıkarıcı. Sükut altındır.

Hızlı Özellikler

  • Gerçek baypas
  • Herhangi bir ses kaynağından gelen uğultuyu kesinlikle ortadan kaldırır
  • Sağlam ve kompakt döküm kasa
  • 7.5AC-400 güç kaynağı dahildir
  • İnç cinsinden boyutlar: 4,0 (g) x 4,75 (u) x 2,25 (y)
  • Boyutlar mm olarak: 102 (g) x 121 (u) x 59 (y)


Electro-Harmonix Hum Debugger, Hum Eliminator pedalını satın aldığınız için tebrikler. Ne tür manyetikler kullanırsanız kullanın veya ne kadar yüksek sesle çalarsanız çalın, EH Hum Debugger sinyal zincirinizi temizler, böylece uğultu artık gitar sinyalinizi geçemez. Diğer tüm efekt pedallarında yaptığınız gibi Hum Debugger'ı gitarınıza bağlayın ve uğultu sesini sonsuza kadar ortadan kaldırmaya hazırsınız!

-KONTROLLER ve G/Ç Jakları-

NORMAL/GÜÇLÜ DEĞİŞİM DÜĞMESİ - Uğultu Giderme miktarını ayarlar. NORMAL modda Uğultu Hata Ayıklayıcı, sinyalinizde bulunan uğultudan yalnızca tek harmonikleri kaldırır. GÜÇLÜ modda Uğultu Hata Ayıklayıcı, sinyalinizin uğultu içeriğinden hem tek hem de çift harmonikleri kaldırır.

DURUM LED'i - LED yandığında, Uğultu Hata Ayıklayıcı etkindir. LED kapalıyken, Uğultu Hata Ayıklayıcı True Bypass modundadır.

FOOTSWITCH - Vızıltı Hata Ayıklayıcısını aktif ve True Bypass modları arasında değiştirir.

BAĞLANTILAR - Enstrümanınızı INPUT Jakına bağlayın. Amplifikatörünüzü veya efekt zincirinizin geri kalanını AMP Jakına bağlayın.

GÜÇ - Mırıldanma Hata Ayıklayıcınızla birlikte gelen AC Adaptörünün yuvarlak konektörünü Hum Hata Ayıklayıcının üst kısmındaki güç jakına takın. AC Adaptörünü sağlam bir duvar prizine takın. Hum Debugger ile birlikte gelen AC Adaptörünü kullanmalısınız ve AC Adaptörün en az 200mA akım sağlayabilen 7,5 VAC çıkışı olmalıdır.

-Uğultu Hata Ayıklayıcıyı Kullanma-

Electro-Harmonix Hum Debugger'ı kullanırken gerekli özel numaralar yoktur. Herhangi bir efekt pedalı gibi kullanabilirsiniz. Hatırlanması gereken tek şey, Hum Hata Ayıklayıcı ile birlikte verilen AC Adaptörünü kullanmanız gerektiğidir.

Hum Debugger'ı kullanırken, önce geçiş anahtarını NORMAL moda ayarlayın. NORMAL mod çoğu durumda iyi çalışmalıdır. Uğultu Hata Ayıklayıcı'nın hala bir miktar uğultuya izin verdiğini fark ederseniz, anahtarı GÜÇLÜ moda getirin, bu uğultunun geri kalanını ortadan kaldırmalıdır.

Sadece Hum Debugger'dan daha fazla efekt pedalı kullanıyorsanız, Hum Debugger'ın efekt zincirinin başına eklenmesini tavsiye ederiz.

electro-harmonix Hum Debugger Hum Eliminator Pedal Gitar Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar