×

electro-harmonix Pitch Fork Polyphonic Pitch Shifter Pedalı

Temin Edilemiyor
PITCH SHIFT
: Shifter

Pitch Fork, bir enstrümanın perdesini +/- üç oktav aralığında transpoze eder ve perdenin aynı anda yukarı, aşağı veya her ikisinin de transpoze edilmesini sağlayan üç moda sahiptir. Perde kaydırma miktarı, sabit bir aralığa ayarlanabilir veya bir ifade pedalı veya kontrol voltajı ile sürekli olarak değiştirilebilir.

Kontroller basit ve sezgiseldir. 11 konumlu bir Shift anahtarı, D (Detune), 17 sentlik bir kayma ile Minör 2., Majör 2., Majör 3., Mükemmel 4., Mükemmel 5., Majör 6., Minör 7., 1 Oktav, 2 arasında değişen maksimum transpozisyon aralığını seçer. Oktav ve 3 Oktav. Üç konumlu bir geçiş anahtarı perdenin yukarı mı, aşağı mı yoksa her ikisinin de mi değiştirildiğini kontrol eder. İkili modda, perde kaydırmalı iki sinyal çıkışı verilir. Biri Yukarı konumdaymış gibi vites topuzunu takip ederken, diğeri bir harmoni oluşturur. İkili Mod ayarları arasında M3 yukarı + P5 yukarı, P5 yukarı + 1 Ekim aşağı, 1 Ekim yukarı + 1 Ekim aşağı ve diğerleri bulunur. Bir Karışım düğmesi, kuru sinyal ile efektli sinyalin karışımını kontrol eder ve bir EXP jakı, oyuncunun bir ifade pedalı ile perdeyi ve glissandoyu kontrol etmesini sağlar.

Mandal düğmesi, ayak pedalı ve EXP girişinin nasıl davranacağını etkileyen Mandal veya Anlık modu seçer. Mandal modunda, ayak pedalı her basıldığında efekt açık ve arabelleğe alınmış baypas arasında geçiş yapar ve EXP girişi perdeyi sürekli olarak değiştirir. Anlık modda, efekt yalnızca ayak pedalına basıldığında etkindir ve bırakıldığında Pitch Fork baypaya geçer.

Mandal modunda EXP girişi, birlikten Shift düğmesi tarafından ayarlanan aralığa kadar değişen perde kaydırma miktarını kontrol eder ve perde, ifade pedalının aralığı boyunca sürekli olarak değişir. Anlık modda EXP girişi, Pitch Fork'un ayak pedalı için glissando oranını kontrol eder. Baypas ayak pedalına basıldığında, Pitch Fork baypastan Shift düğmesi tarafından ayarlanan aralığa atlar. Bu yeni notaya ulaşmak için geçen süre glissando oranıdır. Ayak pedalı bırakıldığında perde aynı oranda bire dönecektir. Bu glissando süresi, ifade pedalının topuk/ayak parmağı konumuna bağlı olarak 4 milisaniye ile iki saniye arasında değişebilir. EXP girişine hiçbir şey takılmadığında varsayılan glissando hızı 60 milisaniyedir.

Pitch Fork, bir EHX 9.6DC-200mA güç kaynağı ile donatılmış olarak gelir ve ayrıca 9 Voltluk bir pille çalışır.

electro-harmonix Pitch Fork Polyphonic Pitch Shifter Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar