×

electro-harmonix Signal Pad Passive Attenuator Gitar Pedalı

Temin Edilemiyor

Signal Pad, anında farklı bir önceden ayarlanmış ses seviyesine geçmenizi sağlayan pasif bir zayıflatıcıdır. Tamamen pasif ve renksiz bir devre ile gitarınızın ses düğmesi gibidir. Amfinizin sesini aşırı hız için yüksek bırakın ve temiz bir ses için seviyenizi düşürmek için Signal Pad'i kullanın -- ardından amfinizin doğal aşırı hızını başlatmak için kapatın. Ayrıca Signal Pad ile efekt zincirinizin herhangi bir yerinde deneyler yapabilirsiniz - en sevdiğiniz eski pedallardan yeni ton kombinasyonları ortaya çıkaracaksınız.

Hızlı Özellikler

  • Gerçek baypas
  • Herhangi bir tek kanallı amfiyi iki kanallı bir kuruluma dönüştürün
  • Anında kurşundan ritme geçiş yapın
  • Herhangi bir efektin tonunu değiştirmek için herhangi bir efektin önünde veya sonrasında kullanın
  • Pille Çalışan LED / İsteğe bağlı US96DC-200BI güç kaynağı
  • İnç cinsinden boyutlar: 2,75 (g) x 4,5 (u) x 2,1 (y)
  • Boyutlar mm olarak: 70 (g) x 115 (u) x 54 (y)


Signal Pad'i satın aldığınız için tebrikler. Signal Pad, bir düğmeye dokunarak cihazınızın sinyal seviyesini düşürmenizi sağlayan pasif bir zayıflatıcıdır. Signal Pad'den geçen sinyal yolu tamamen pasiftir; Etki, çalışmak için güç gerektirmez. Signal Pad'in güç bağlantısı yalnızca LED'i yakmak içindir.

Sinyal Pedi Uygulamaları

Signal Pad'in kendisi basitliktir. Gitarınızın ses kontrolünün bir pedalda olması gibi. Klasik bir tek kanallı amfiniz varsa, temel olarak kullanabileceğiniz yalnızca bir kazancınız vardır. Signal pedi, amplifikatörünüzü kontrol etmek için alternatif bir ses seviyesi ayarlamanıza izin verir. Örnek olarak, amplifikatörünüz yüksek kazanç distorsiyonuna ayarlanmışsa, sinyal seviyenizi düşürmek için Signal Pad'den geçebilirsiniz. Ayak pedalına bastığınızda, amplifikatörünüz geri çekilecek ve size aynı netlik ve özelliklerle daha temiz bir ton verecektir. Klasik tek kanallı amfinizi çift kanallı, ayakla değiştirilebilen bir amfiye dönüştürdünüz.

Ayrıca, diğer pedalları ve pedal tahtalarını çalıştırmak için alternatif ses seviyeleri ayarlamak üzere Signal Pad'i de kullanabilirsiniz. Örneğin, Q-Tron gibi bir zarf izleyici pedalın önünde, Sinyal Pedi, Q-Tron'un hassasiyetini değiştirmenize izin verecektir. Q-Tron üzerinde eğilip düğmeleri çevirmenize gerek kalmadan iki farklı filtre sesi arasında geçiş yapabileceksiniz.

Kontroller

  • Ses Düğmesi - Signal Pad'in çıkış ses seviyesini kontrol eder.
  • Durum LED'i - LED yandığında, sinyal pedi etkindir. LED kapalıyken, Sinyal Pedi True Bypass modundadır. LED'in yanması için güç gereklidir.
  • INPUT Jakı - Bu 1/4” jak, Signal Pad'in ses girişidir. Bu jakta sunulan giriş empedansı 1MO'dur.
  • ÇIKIŞ Jakı - Bu 1/4” jak, Signal Pad'den gelen ses çıkışıdır. Sinyal Pedi Baypas modundayken, OUTPUT jakı doğrudan INPUT jakına bağlanır.
  • 9V Güç Jakı - Signal Pad'in LED'ini yakmak için, Signal Pad'e bir pil takılmalı veya Signal Pad'in üst kısmındaki Güç jakına harici bir AC Adaptör güç kaynağı takılmalıdır. Güç girişinin kutbu merkez negatiftir. 25 mA'da 9VDC gerektirir. Electro-Harmonix US96DC-200BI güç kaynağını öneririz.

electro-harmonix Signal Pad Passive Attenuator Gitar Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar