×

Eventide Audio H-90 Harmonizer Multi-FX Pedal

65024

38.409,34 TL (1.158,30 $)

%2 kampanyalı fiyatı

37.641,15 TL
  • En geç 17 Temmuz Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Eventide Audio H-90 Harmonizer Multi-FX Pedal
MIDI In/Out/Thru, USB İşlevselliği, Yazılım Editörü, Tap Tempo, 2 Expression Girişi, Bluetooth ve Tuner ile 64 Algoritmalı Çoklu Efekt Pedalı

Çok Efektli Pedal Evriminde Bir Sonraki Adım
Eventide'ın H90 Harmonizer'ı, Eventide'ın amiral gemisi H9000 rack ünitesinin stüdyo düzeyindeki çok yönlülüğünü H9 Max pedalının aerodinamik form faktörüyle sorunsuz bir şekilde birleştirerek çoklu efekt pedalının sonik olanaklarını yeniden tanımlıyor. H90 Harmonizer, H9 Max pedalında bulunan 52 algoritmanın tümüyle başlar - hepsi H9000'de bulunan aynı ARM tabanlı mimariden türetilmiştir - daha sonra bu müthiş temeli daha da fazla çok yönlülük için 12 yepyeni algoritma ile tamamlar. Bunun ötesinde, H90, H9 Max'in tek düğmeli kurulumuna kıyasla önemli ölçüde genişletilmiş bir kontrol setine sahiptir: beş basmalı düğme; yedi LED düğme; üçlü ayak pedalı; ve yüksek çözünürlüklü OLED ekran, Harmonizer serisinin H90 kontrol yazılımı ile daha da geliştirilmiş derin düzenleme seçeneklerinden ödün vermeden anında şarkı ortasında ayarlamalara izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Raf ünitesi mirasına sadık kalan H90, kurulumunuzu kişiselleştirmek ve ince ayar yapmak için MIDI giriş / çıkış / geçiş, iki ifade pedalı girişi ve USB işlevselliği dahil olmak üzere çok sayıda I / O yapılandırma seçeneği ile tamamlanmıştır.


Toplam 64 ARM türevi algoritma ve 12 yeni efekt
Eventide H9 Max'in modülasyon, delay, tremolo, overdrive ve bunların arasındaki her şeyi içeren devasa algoritma kütüphanesi, onu modern bir çoklu efekt klasiği haline getirmiştir. Ancak H90, dokuz yeni stüdyo kalitesinde efekte ek olarak, önceki tüm algoritmaları genişletilmiş özelliklerle geliştirerek daha da ileri götürüyor.

Polyphony:  Bu mod, tonunuzu benzersiz bir izleme ve doğrulukla kaydırmak için Eventide'ın SIFT (Spectral Instantaneous Frequency Tracking) teknolojisini kullanır. Akıcı koro benzeri tonlardan kristal tipi efektlere kadar her şeyi kapsayan ve spacey pad'ler için dahili bir dondurma işlevine sahip son derece çok yönlü bir moddur.

Prism Shift:  H90'ın en deneysel efektlerinden biri olan Prism Shift, üç oktavda dört arpej türü oluşturmak için notaları ayırarak, kademelendirerek ve perde kaydırarak tek bir akordan üç ses üretir.

Even-vibe: Klasik girdaplı fazer efektinin bir kopyası, ancak stereo işlevselliği ve zarf takipçileri eklenmiştir.
Head Space: Eski usul 4 kafalı teyp gecikmesi, analog kum ve karakter için çok sayıda ton şekillendirme aracına sahiptir.
 
Bouquet Delay: Spacey modülasyonlu klasik bucket-brigade delay. Çılgın gürültülü deneyler için pitch jump ve kendi kendine salınım ile yükseltildi.

Wormhole: Eventide bunu "mega boyutlu hiper modülasyonlu reverb" olarak tanımlıyor - bu alabileceğiniz en uygun tanım!

Weedwacker: Herkesin en sevdiği yeşil toprak kutusunu anımsatan çığlık atan 2 aşamalı bir overdrive.
 
PolyFlex: Akor büken pitch shifter, polifonik dalış bombaları yapmanızı veya gitarınızı bir pedal çeliğine dönüştürmenizi sağlar.
 
PolySynth: Her biri seviye, kaydırma miktarı ve dalga şekli kontrollerine sahip üç bağımsız ses ile gitarınızı bir synthesizer'a dönüştürür.


Tarihi Eventide efektlerinden oluşan bir üçlü
Bu yetmezmiş gibi, H90 aynı zamanda tarihi Eventide rackmount efektlerinin üç çarpıcı emülasyonunu da içeriyor.

Instant Phaser: Eğer "Kashmir "i duyduysanız, bu fazeri zaten biliyorsunuz demektir. Instant Phaser, ilk özel stüdyo fazerinin bir emülasyonudur ve kesinlikle eski okul girdap ve vızıltı ile doludur.

Instant Flanger: Instant Phaser gibi, Instant Flanger da dünyanın ilk özel flanş ünitesinin bir kopyasıdır. Birkaç on yıl eski olmasına rağmen, bu efekt, hafif bir warble'dan tamamen jet motoru kalkışına kadar çeşitli farklı sonik uygulamalarda oldukça iyi performans gösterir.

SP2016 Reverb: Tonunuza eski tarz bir yankı dokunuşu eklemek için güzel oda, stereo oda ve yüksek yoğunluklu plaka tonları içeren bir yankı klasiği.


Sahne kurulumunuzu kolaylaştırın
Eventide H90 sahne işlevselliğinde ciddi bir artışa sahiptir, menü dalışını ve ekrana dokunmayı bir dizi oyuncu dostu kontrol özelliği ile değiştirir! Beş dokunsal düğme hızlı ve hassas ayarlamalar yapmayı kolaylaştırırken, iki büyük düğme H90'ın üç modu arasında geçiş yapmanızı sağlar: Select; Bank; ve sahneye çıkmak isteyen müzisyenler için en önemlisi Perform. Bu son mod, H90'ı programlanabilir ayak anahtarları ve tap tempo, preset insert bypass ve anlık durumlar dahil olmak üzere çok çeşitli farklı harita işlevleri ile bir performans güç merkezine dönüştürür. Perform kısayol düğmesi, el kontrollü ifade eşlemesinin kilidini açar ve üç düğmeli hızlı düğme aracılığıyla altı adede kadar atanabilir parametre sağlar. Bunun ötesinde, H90 ayrıca ifade pedalları veya üç düğmeye kadar yardımcı anahtarlar için çift girişe sahiptir. Son olarak, ekran tabanlı ince ayar ve sonik şekillendirmenin derinliklerine dalmayı tercih ederseniz, H90'ın yüksek çözünürlüklü OLED ekranı, yedi LED düğmesi, USB işlevselliği ve H90 kontrol yazılımı sınırsız düzeyde algoritma keşfi sağlar!



Stüdyo düzeyinde I/O gücü
Kurulumunuzu nasıl yapılandırmak isterseniz isteyin, H90 Harmonizer'ın çok çeşitli I/O seçenekleri sizi korur. Tek bir stereo insert olarak işlev görecek şekilde birleştirilebilen iki mono insert, en sevdiğiniz dıştan takmalı efektleri dahil etme gücü sağlar ve hepsinden önemlisi, sinyal zinciri içinde herhangi bir yere yerleştirilebilirler. Çok yönlü Çift Mod, 4 kablo yöntemini kullanarak kurulum yapmanıza olanak tanır ve Synth ve klavye meraklılarının favori özelliği olan aynı anda iki stereo enstrümanı bile işleyebilir. Tüm bunların üzerine MIDI giriş/çıkış/thru, USB işlevselliği ve enstrüman/line seviyesinde çalışma (kazanç kontrollü) eklendiğinde H90, donanımınızın en önemli parçası olmaya adaydır!



Eventide H90 Harmonizer Çoklu Efekt Pedalı Özellikleri:
 
  • En temel her zaman açık seslerden en ileri deneysel modülasyona kadar toplam 64 efekt algoritması içerir
  • Stüdyo kalitesinde aslına uygunluk için Eventide'ın amiral gemisi H9000 Harmonizer ile aynı ARM tabanlı mimariyi kullanır
  • H9 Max'in tüm efekt algoritmalarını içerir, daha önce yalnızca eklentilerde ve dot9 pedallarında görülen özelliklerle daha da geliştirilmiştir
  • 12 yeni algoritma: 9 yepyeni efekt ve efsanevi Eventide klasiklerinden esinlenen 3 model
  • Twin-turbo Program Power, gerçek yayılma, seri/paralel yönlendirme ve çok yönlü I/O ile 2 farklı algoritmayı tek bir programda birleştirir
  • Sinyal zincirinde herhangi bir yere yerleştirilebilen çift mono ekler, dıştan takma efektlerin sorunsuz entegrasyonuna olanak tanır
  • 2 bağımsız stereo kaynağı işleyin veya İkili Mod ile 4 kablo yöntemini kullanın
  • Kolaylaştırılmış işlevsellik ve zahmetsiz ayarlama için 5 düğme, 7 LED ve OLED ekran ile yenilenen ön panel
  • 2 ifade pedalı girişi; 3 düğmeye kadar yardımcı anahtarlar ve CV sinyalleri
  • Gelişmiş kontrol için MIDI in-out/thru
  • Çeşitli giriş ve çıkış konfigürasyonlarına uyum sağlamak için kazanç kontrolü ile enstrüman veya hat seviyesinde çalışma
  • H90 Control yazılımı, Mac veya Windows'ta USB kullanarak ya da MacOS veya iPadOS'ta Bluetooth ile derin düzenleme olanakları sağlar
  • Pedalboard'unuzda başka bir yerden tasarruf etmek için dahili tuner

Teknik Özellikler
  • Pedal Tipi: Çoklu FX
  • Analog/Dijital: Dijital
  • Ön Ayarlar: 99 x Program, 100+ Yerleşik Ön Ayar
  • Efekt Sayısı: 64 Algoritma
  • Efekt Türleri: 12 x Delay, 4 x Distortion, 1 x EQ, 15 x Modülasyon, 13 x Pitch, 14 x Reverb, 3 x Synths, 1 x Looper
  • Looper: 60 saniyeye kadar
  • Girişler: 4 x 1/4" TS (L/mono,R)
  • Çıkışlar: 4 x 1/4" TS (L/mono,R)
  • MIDI I/O: 2 x 5-pin DIN (Giriş, Çıkış/Truva), USB
  • USB: 1 x C Tipi (güncellemeler, kontrol, MIDI)
  • Bluetooth : İsteğe bağlı Bluetooth Kontrol uygulaması (iPad, macOS)
  • Diğer I/O: 2 x 1/4" TRS (ifade/kontrol)
  • Expression Kontrolü: Evet
  • Bypass Değiştirme: Röle tabanlı Gerçek Bypass, Tamponlu/DSP'ye Değiştirilebilir
  • Yazılım: H90 Kontrol Yazılımı
  • Uyumluluk: macOS 10.13 veya üzeri, Windows 10 veya üzeri, iPadOS 15 veya üzeri
  • Güç Kaynağı: 12V DC (600mA) güç kaynağı (dahil), 9V DC (800mA) güç kaynağı (ayrı satılır)

  • Yükseklik: 2,5 inç ≈ 6,35 cm
  • Genişlik: 6,5 inç ≈ 16,51 cm
  • Derinlik: 5,25 inç ≈ 13,34 cm

Eventide Audio H-90 Harmonizer Multi-FX Pedal Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar