×

Eventide Audio TriceraChorus Chorus Pedal

65027

10.630,46 TL (320,58 $)

%2 kampanyalı fiyatı

10.417,85 TL
  • En geç 17 Temmuz Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Eventide Audio TriceraChorus Tri-chorus Pedal

Eventide Device Manager Yazılımı ile 3 fazlı LFO, Çoklu Sesler ve Efekt Modları, Detune, Swirl ve Preset Genişletme özellikli Tri-chorus Pedal


Tamamen Özelleştirilebilir Seslendirme ve Efektlere Sahip Lush Tri-chorus Pedal
Eventide'ın TriceraChorus pedalı, gitarınız, basınız, synth'iniz, yaylılarınız, vokalleriniz ve daha fazlası için arzuladığınız tüm şurup gibi pürüzsüz derin modülasyonları sunan, vintage esintili bir tri-chorus stompbox'tır. Zengin bucket brigade tarzı koro ve Eventide'ın MicroPitch detuning'i ile tasarlanan TriceraChorus, başka hiçbir şeye benzemeyen sulu, özelleştirilebilir bir koro sesi sunar. Her biri benzersiz koro sesleri ve efektlerinden oluşan bir üçlü ile bu pedal, titreşen ve modüle eden dalgaların sonsuz bir stereo yayılımına biletinizdir. "Swirl" ayak pedalı ile sesinizi psychedelic flanging kaleydoskopuna dönüştürün ve Univibe tarzı tonlardan oluşan bir altın madeninin kilidini açın. Sweetwater müzisyenleri için bağlanabilirlik çok önemlidir: TriceraChorus'un MIDI uyumluluğu ile, diğer dünya koro efektlerinizi kalbinizin istediği her şeye uygulayabilirsiniz - Mac / PC için Eventide Device Manager yazılımı pedalınıza düzinelerce ek ön ayar yüklemenize bile izin verir!



Vintage esintili epik modülasyon
TriceraChorus, derin modülasyon ve hayal edilebilecek en rüya gibi chorus dokuları için tasarlanmıştır, bu nedenle Eventide pedalı tüm uygun bileşenlerle donattığından emin olmuştur. Sol, Orta ve Sağ koro sesleri, bu pedalın efektlerini güçlendirir ve bunların tümü, sesinize daha da fazla derinlik katmak için detone edilebilir. 3 fazlı LFO, her bir koro sesi için gecikme sürelerini modüle etmenize olanak tanıyarak, stereo alan boyunca tamamen size ait bir hareket yaratır. Modüle edilmiş üç gecikme de birleştirildiğinde, TriceraChorus muhteşem 1980'lerden fırlamış rüya gibi bir koro yıkaması elde eder.



Tam ton özelleştirmesi için efektinizi seçin
TriceraChorus'un sunduğu üç efekt türünü keşfetmeye başlamak için, gerçekten klasik bir koro sesi için Chorus modunu deneyin. Eski bir rackmount tri-chorus ünitesini taklit eden bir efekt için Chorale moduna geçin ve sizi ilahi warble'ına hayran bırakacak daha fazla karmaşıklık kazanın. Üçüncü ve son efekt olan Vibrato, detone edildiğinde güzel bir şekilde perde değiştiren daha titreşimli bir tril üretir. Ve ince işlenmiş koro efektinizi psychedelic flanging girdabına göndermek için "Swirl" fonksiyonunu denemeyi unutmayın.



Eventide TriceraChorus Tri-chorus Pedal Özellikleri:
• 3 bağımsız koro sesi (Sol, Orta ve Sağ) ile üç koro tipi (Koro, Vibrato ve Koral) sonsuz tonal olanaklar sağlar
3 fazlı LFO, her koro sesi için gecikme sürelerini modüle etmenizi sağlar
 Detune fonksiyonu seçtiğiniz sese daha da fazla derinlik katar
Swirl footswitch psychedelic flanging, phasing ve Univibe tarzı tonlar üretir
TRS (MIDI - TRS kablosu veya dönüştürücü kutusu ile) veya USB (MIDI ana bilgisayar denetleyicileri ile) üzerinden MIDI özelliği
PC/Mac için Eventide Cihaz Yöneticisi yazılım güncellemelerine, sistem ayarlarına ve ön ayarların oluşturulmasına/kaydedilmesine olanak sağlar
Yakalama modu, ön ayarlar/parametreler arasında geçiş yaparken sesinizi ayarlamanıza yardımcı olur (herhangi bir parametre kombinasyonunu bir ifade pedalına eşleyin)
Gitar, synth, FX loop veya DAW arayüzü ile seviyeleri eşleştirmek için arka panel Gitar/Line Seviye anahtarı
Hıza dokunmak için tek bir yardımcı anahtar veya kolay ön ayar değişimi için üçlü yardımcı anahtar kullanın (yukarı/aşağı/yük)



Teknik Özellikler
Pedal Tipi: Tri-chorus
Analog/Dijital: Dijital
Efektler: Chorus, Vibrato, Chorale, Stereo Faz Değiştirici (Swirl)
Girişler: 1 x 1/4" TRS (mono/stereo)
Çıkışlar: 2 x 1/4" TS (mono/stereo)
MIDI I/O: Giriş/Çıkış/USB
USB: 1 x Mini-B Tipi
Diğer I/O: 1 x 1/4" TRS (expression/aux switch/MIDI)
Bypass Anahtarlama: Tamponlu, Röle, DSP+FX, Kill Dry
Güç Kaynağı: 9V DC güç kaynağı (dahil)
Yükseklik: 1,68"
Genişlik: 4"
Derinlik: 4,25"
Ağırlık: 1,06 lbs.

Eventide Audio TriceraChorus Chorus Pedal Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar