×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Custom Shop 4-Step Cleaning Kit (4 pack) Gitar Temizlik Paketi

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Fender Custom Shop 4-Step Cleaning Kit (4 pack) - Gitar Temizlik Paketi

Fender Custom Shop Deluxe Gitar Bakım Sistemi, Fender Custom Shop Gitar Bakım ürünlerinin her birinden bir şişe içeren kullanışlı bir pakettir: Temizleyici, Cila, Hızlı Temizleme ve Klavye Tahtası Bakımı.

Fender Custom Shop cilaları ve mumları, silikon, reçineler, polimerler, bağlayıcılar veya alkol içermeyen yüksek kaliteli karneuba formülasyonlarıdır. Cilalarımız nitroselüloz dahil tüm kaplamalarla uyumludur. Siyah kaplamalarda parmak izi ve iz bırakma büyük ölçüde azaltılır ve hiçbir bulutlu birikinti oluşmaz.

Fender Klavye Tahtası Bakımı, klavye ağacındaki kir ve yağı çıkaran, derin, zengin bir taneleri ortaya çıkaran koruyucu bir parlaklık bırakan özel bir narenciye/balmumu formülasyonudur.

Fender Guitar Quick Clean, toz, ter, kir ve parmak izlerine karşı dirençli pozitif yüklü bir antistatik formülasyondur. Ultraviyole koruyucu kaplama, gitar kaplamalarının parlaklığını ve derinliğini artırır. Nitroselüloz dahil tüm kaplamalarda güvenle kullanılabilir. Ayrıca krom ve plastiklerde de iyi sonuç verir.

Fender Guitar Polish, enstrüman kaplamalarının ömrünü uzatan ultraviyole filtreleyici maddeler içeren, aşındırıcı olmayan bir karneuba formülasyonudur. Aşındırıcılar, katkı maddeleri veya kaplamalar içermez ve nitroselüloz dahil tüm kaplamalarda güvenle kullanılabilir. Ayrıca krom ve plastiklerde de iyi sonuç verir.

Fender Guitar Cleaner, enstrümanları orijinal parlaklığına geri döndüren, bulanıklığı, oksidasyonu, mumu, parmak izlerini, lekeleri ve kirleri güvenle çıkaran ultra ince cilalayıcı maddelerin özel bir karışımını içeren kullanımı kolay bir formüldür.

Fender Custom Shop 4-Step Cleaning Kit (4 pack) Gitar Temizlik Paketi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Gitar Temizlik ve Bakım Cilası Çok Satanlar