×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Dragon Capo Elektro ve Akustik Kaposu

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor

Fender Dragon Capo - Elektro ve Akustik Kaposu

* Klasik ve 12 telli gitarlar hariç klavyesi yuvarlak her gitarda kullanılabilecek bu kapo Fender ekibi tarafından tasarlandı ve hafif alüminyumdan üretildi.

Kullanımı kolay ve hafif, hafif dökme alüminyumdan yapılmış olan Dragon Capo, akustik veya elektro gitar klavyesinin her yerinde ideal bir performans sunar. Kullanışlı mikro kadranlı kelebek vida, herhangi bir perdede sadece doğru basınçla pozisyonları hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmenize izin verir ve özel koruyucu yastıklar boyun yüzeylerine zarar vermez.

  • Eğimli klavyeli ve 6 telli elektro gitarlar için
  • Tüm klavye üzerinde kullanılabilir
  • Çalıma olumsuz bir etkisi olmaz
  • Ayarlama gerektirmez

Fender Dragon Capo Elektro ve Akustik Kaposu Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 3 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
grupta çalıyor
Müzik Tarzı
rock

Ürün kaliteli ve çok şık, kullanımıda kolay fakat her akustiğe uymuyor ve bazen en üst ve en alt tele eşit kuvvet veremiyor onu ayarlamak uğraştırıyor.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Evde Çalıyor
Müzik Tarzı
pop-rock, alternative-rock,

Akustik gitarımda ürünün klavye ile temas eden kısmında sorun yaşamadım. Fakat resimde görebileceğiniz halka şeklindeki metal kısım kapo kullanılırken biraz dışarı çıkıyor ve kapo yamulabiliyor (yaylı kısım). Bu küçük metal halkayı elinizle geri itince düzeliyor. Pek önemli bir sorun değil. Onun dışında 1,5 yıldır mekanizmasında bir problem olmadı. Klavyeyi güzel sarıyor. Siyah renkli bir gitarınız varsa çok şık duruyor. Bir daha alacak olsam başka modellere bakardım. Planet Waves denerdim muhtemelen.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Grupta Çalıyor
Müzik Tarzı
Blues,Jazz,Hard Rock,Heavy Metal

İlk başlarda gayet iyi bir biçimde gitar klavyesini kavrıyordu (akustik gitar). Giderek daha fazla sıkma gereği oldu. Sonunda kaba tabir ile vidası yalama oldu ve şu an düzelemeyecek halde. Bu ürünü kullanalı yaklaşık 8 ay oldu. Almamanızı tavsiye ederim. Ama benim gibi bir fender delisiyseniz almalısınız:) İyi Günler...

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 1

Elektro ve Akustik Gitar Kapoları Çok Satanlar