×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender FE620 Electric Guitar Gig Bag Elektro Gitar Çantası

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Fender'ın F620 Serisi gig bag'i, elektrik gitarınızı seyahat ederken güvenli ve şık bir şekilde saklamanın yolu. İkonik asimetrik Fender şekline sahip olan bu çanta, dayanıklı 600 Denye poliester dış katmanı ile darbelere karşı koruma sağlarken yırtılma ve kopmalara karşı dayanıklıdır. İçi, enstrümanınızı güvenli bir şekilde tutarken yüzey hasarını önleyen yumuşak dokulu mikrofiberle kaplanmış 20 mm kalınlığında dolgulu bir yapıdadır. Ayrıca çanta, kayış düğmesi koruması, koruyucu boyun desteği ve enstrümanın taşınması sırasındaki herhangi bir gerilmeyi en aza indiren dış tamponlar ile birlikte gelir. F620 gig bag, aşırı dolgulu bir tutamağı ve ergonomik hava fileli sırt çantası kayışları ile de donatılmıştır. Kolayca ayarlanabilen merdiven kilitli toka tokaları sayesinde enstrümanınızı gereksiz fiziksel zorlamalar olmadan rahatlıkla taşıyabilirsiniz.


Özellikleri şunlardır:

  • 600 Denye poliester; 20 mm dolgulu, yumuşak dokulu mikrofiber kaplama
  • Koruyucu boyun desteği ve dış tamponlar
  • İç/dış Pin Protector kayış düğmesi koruma sistemi
  • Aşırı dolgulu ergonomik tutamaç ve gömme tutmaç
  • Ergonomik hava fileli sırt çantası kayışları, kolayca ayarlanabilen merdiven kilitli tokalar ile
  • İş kartı penceresi, ekstra teller için cepler, çıkarılabilir dolgulu araç çantası, elastik seçim cepleri ve elastik kalem halkası olan ön depolama cebi

Ürünle ilgili bağlantılar

Fender FE620 Electric Guitar Gig Bag Elektro Gitar Çantası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Kılıf ve Kutuları Çok Satanlar