×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Flash 2.0 Rechargeable Tuner Akort Aleti

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Dizayn
: Klips
Ekran
: LCD

Daha hızlı akort motoru ve daha parlak ekranı ile çevre dostu Flash™ 2.0 Şarj Edilebilir Akort Aleti, enstrümanınızın akortunu koruyacak ve enstrümanınızın headstock kısmında akla gelebilecek her açıdan gitarınızın sesini algılayacaktır. Bir klipsli akort aletinde nadiren bulunan /- 1 cent akort hassasiyeti ve yaygın olarak kullanılan çeşitli akort seçenekleriyle, sahnedeki ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. 360° dönen iki fırdöndü ve enstrümanınızın headstock kısmında hayal edebileceğiniz her açıdan görüntülemeye izin veren 120° menteşe ile parlak renkli LCD ekranın her zaman en iyi görüntüsüne sahip olacaksınız.

Bir mikro USB şarj kablosu dahildir. Bir şarj yaklaşık 20 saatlik sürekli kullanım sağlar ve otomatik kapanma özelliği maksimum pil ömrü sağlar. Ayarlar şunları içerir: Kromatik, Gitar, Bas, Ukulele ve Keman. Akort modları şunları içerir: ½ adım düz, tam adım düz ve açık G, D ve E.

Ürün Özellikleri

Fender Flash 2.0 Rechargeable Tuner Akort Aleti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Akort Aletleri Çok Satanlar