×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Paramount PM-3 Standard Triple-0 Natural Elektro Akustik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Natural
Arka Ağacı
: Maun Arka
Gövde Şekli
: Concert Gövde
Klavye Ağacı
: Gül Ağacı Klavye
Sap Ağacı
: Maun Sap
Seri
: Fender Paramount
Ses Tahtası Ağacı
: Ladin Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Masif
Truss Rod
: Modern Style
Üst Eşik Genişlik
: 43mm
Yan Ağacı
: Maun Yan

SOLO VE BENZER RİTİM İÇİN PARAMOUNT PROJEKSİYONU

ABD tasarımı Paramount serisi akustik enstrümanlar, sanatsal vizyonunuzu hayata geçirmek için özenle hazırlanmış ve özel olarak seslendirilmiştir. Tamamen masif gitarların her biri, dama tahtası ters çevirme ve rozet, pickguard şekli ve abalon ve sedef "Konser Tonu" klavye dolguları dahil olmak üzere klasik 60'ların modellerinin birçok eski tasarım öğesini sunar. Bu art deco görünümüyle bile, Paramount enstrümanları modern tasarımdaki temellerini koruyor. Yepyeni Fender ve Fishman® tasarımlı PM preamp sistemleri, serideki her vücut şekli için özel olarak seslendirilmiştir ve tam ton kontrolü ve varyasyonu sağlar.

ÖZELLİKLER
  • Dama tahtası kenar süsü ve rozet
  • Maun arka ve yanlar
  • Sitka ladin top
  • Gülağacı klavyeli maun sap


TAMAMEN MASİF TASARIM

Arkası, yanları ve üstü tamamen masif olan Paramount Standard akustiği, çalanın kişiliğini göz önünde bulundurarak yansıtmak üzere yapılmıştır. Gülağacı arka ve yan kısımlar, gerçeğe yakın, güçlü ve dengeli bir ton için A sınıfı Sitka ladin üst kısım ile birleşiyor.


Fender- AND FISHMAN®-TASARLANMIŞ PM PREAMP

Akort aleti, frekans (bas, orta ve tiz) ve faz kontrolleriyle tamamlanan preamp tasarımındaki bu işbirliği, her Paramount gövde şekli için özel olarak seslendirilir. Bu özel mühendislik, yalnızca tonunuza ince ayar yapmak için çok yönlü yollar sunmakla kalmaz, aynı zamanda eski tarz radyo düğmelerini anımsatan zarif bir retro görünüm kazandırır.


DAMA TAHTASI KIRMIZI VE ROZET

Art deco tasarımından ilham alan ve her akustiğin gövdesine ve arkasına işlenmiş siyah-beyaz ekoseler, Paramount tonlu ahşapların doğal güzelliğini dengeliyor. En önemlisi, her durum için çalınabilirlikle eşleşen gerçek bir eski tarz akustik havayı çağrıştırıyorlar.


BENZERSİZ VINTAGE-TARZI KLAVYE KAPLAMALARI

Paramount serisinin "art nouveau" havasına ek olarak, gerçekten hayranlık uyandıran bir görünüm için sedef ve denizkulağının ince bir kombinasyonundan yapılmış zarif kaplamaları vardır. 20. yüzyılın başlarından kalma bir başyapıtın ezgisine göre tasarlanan bu, günümüz müzisyenlerinin erişebileceği eski bir dokunuş.


FARKLI ÇAMURLUK BAŞLIK ŞEKLİ

Paramount Serisi, akustik mirasımıza saygı duruşunda bulunan bir mesnet ile geleneksel Fender akustiğinin özünü yakalar.


MÜKEMMEL PREMIUM KASA

Her bir Paramount akustiğine mükemmel uyum sağlamak için özenle tasarlanmış, kalıplanmış sert kabuklu kasaların her biri mor pelüş iç kaplamaya sahiptir; bu, enstrümanın göz alıcı ahşap tonlarını ve ciltlemesini vurgulayan muhteşem bir dokunuştur. Aynı zamanda, konserden konsere taşımayı çocuk oyuncağı haline getiren kullanışlı bir saklama bölmesine sahiptir.

Ürünle ilgili bağlantılar

Fender Paramount PM-3 Standard Triple-0 Natural Elektro Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Akustik Gitarlar Çok Satanlar