×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Passport Event Series 2 Portatif Ses Sistemi

63395

53.354,60 TL (1.609,00 $)

%2 kampanyalı fiyatı

52.287,49 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Etkinlik Odaklı Passport Performansı

Çok yönlü kontroller, mükemmel bağlantı ve her yere gitme kolaylığı ile Passport® Event Series 2 taşınabilir ses sistemi, sesleri, enstrümanları ve arka plan müziğini her yerde ve her zaman güçlendirmek için mükemmeldir. Tam aralıklı hoparlörleri, çok yönlü özellikleri, kullanıcı dostu ön panel kontrolleri ve 375 watt gücü, eğitim, spor gibi etkinlikler için ideal olan güçlü, net ve güvenilir Fender sesi sağlar; toplantılar, seminerler ve sunumlar; ve partilerde, küçük kulüplerde ve kahvehanelerde konserler. Passport Event Series 2, daha fazla bağlantı için XLR/¼” jak kombinasyonuna sahiptir.

Bavul tarzı taşınabilirlik ve kolay kurulum ile Passport Event Series 2, mobil cihaz kablosuz ses akışı için Bluetooth® bağlantısına da sahiptir.

Hi-Z Hat Switch'i

Enstrümanlar ve mikrofonlar farklı empedanslar kullanarak çalışır. Bu Passport sisteminin ön paneldeki gösterge/hat geçişi, her ikisi için de doğru empedansı seçmenize olanak tanır.

Reverb

Bu Passport sisteminin her kanalı için ön panel reverb kontrolleri, inceden derin reverb seslere kadar kadar herhangi bir ortam derinliği derecesi için geniş efektin doğru miktarını aramanıza izin verir.

¼" Sub Çıkışı

Performansınızda veya sunumunuzda en iyi net ve güçlü sesi ortaya çıkaracak güçlü subwoofer kullanımı için bu Passport sistemi, otomatik yüksek geçiş filtreli bir ön panel alt çıkışına sahiptir.

Bluetooth® Bağlantısı

Passport Event Series 2 sistemi, mobil cihazlardan kablosuz sesin kolay akışı için Bluetooth® bağlantısına sahiptir.

¼" Hat girişleri

Kolay cihaz bağlantısı için, bu Pasaport sistemi ön panelde ¼" hat girişine sahiptir.

Kombinasyon XLR-¼” Girişler

Daha fazla esneklik için bu Pasaport, mikrofon ve hat seviyesi kaynakları barındıran XLR-1/4” girişleri kombinasyonuna sahiptir.

Genel Özellikler

Fender Passport Event Series 2 Portatif Ses Sistemi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.