×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Passport Venue Series 2 Portatif Ses Sistemi

63396

69.636,21 TL (2.100,00 $)

%2 kampanyalı fiyatı

68.243,50 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Maksimum Passport Performansı

Passport Venue Series 2 taşınabilir ses sistemi ile herhangi bir büyük performansın sonik gücünü en üst düzeye çıkarın. Daha fazla bağlantı için Bluetooth® ses akışı ve XLR ¼” kombinasyon jaklarına sahip Passport® Venue Series 2, tam kapsamlı hoparlörlere, çok yönlü özelliklere, kolay ön panel kontrollerine ve güçlü, net ve güvenilir Fender sesi için 600 watt güce sahiptir. mekanlar ve durumlar-grup ve DJ konserleri dahil; eğitim, spor ve ibadet etkinlikleri; toplantılar, seminerler ve sunumlar ve daha fazlası.

Bluetooth® Connectivity

Passport Venue Series 2 sistemi, mobil cihazlardan kablosuz sesin kolay akışı için Bluetooth® bağlantısına sahiptir.

Phantom Power Switch'i

Passport Venue'nin fantom güç anahtarı, harici güç gerektiren kondenser mikrofonları çalıştırmak için mikrofon kabloları aracılığıyla DC elektrik gücü sağlar.

Enstrüman/Line Switch'i

Enstrümanlar ve mikrofonlar farklı empedanslar kullanarak çalışır. Bu Passport sisteminin ön paneldeki gösterge/hat geçişi, her ikisi için de doğru empedansı seçmenize olanak tanır.

Reverb

Passport sisteminin her kanalı için ön panel reverb kontrolleri, inceden dolgun reverb'e kadar herhangi bir ortam derinliği derecesi için geniş efektin doğru miktarını aramanıza izin verir.

¼" Sub Çıkışı

Performansınızda veya sunumunuzda en iyi net ve güçlü alçak sesi ortaya çıkaracak güçlü subwoofer kullanımı için bu Passport sistemi, otomatik yüksek geçiş filtreli bir ön panel alt çıkışına sahiptir.

Kombinasyon XLR-¼” Girişler

Daha fazla esneklik için bu Pasaport, mikrofon ve hat seviyesi kaynakları barındıran XLR-1/4” girişleri kombinasyonuna sahiptir.

Genel Özellikler

Fender Passport Venue Series 2 Portatif Ses Sistemi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.