×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender PM-3 Triple-0 All Mahogany Akustik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
Klavye Ağacı
: Ovenkol Klavye
Köprü Ağacı
: Gül Ağacı Köprü
Sap Ağacı
: Maun Sap
Seri
: Fender Paramount
Truss Rod
: Vintage Style
Üst Eşik Genişlik
: 45mm

Paramount Serisi akustik gitarların genişletilmesi olan PM-3 Triple-0 NE, All-Mahogany, Natural, son derece duyarlı bir enstrüman oluşturmak için basit stili organik bir kaplama ile birleştirir. Üstün ton, yüksek performans ve dünyevi görsel çekicilik için özenle hazırlanmış bu birinci sınıf enstrüman, ilham verici bir gitar arayan tüm gitaristleri tatmin edecek. Açık gözenekli maun üst kısım son derece canlıdır; gür, sıcak bir ses ve ne kadar sert veya hızlı çalarsanız çalın icranızın her nüansına yanıt veren gelişmiş dinamik aralık. Oymalı X-braces, ayrıntılı not tanımı için dikkatlice yerleştirildi ve mükemmel miktarda çınlama uzatması için üst kısımla uyum içinde çalışıyor. Zengin, tamamen masif maun arka ve yan kısımlar, dengeli, dünyevi ve organik bir ton için üst kısımla birlikte çalışır. Hızlı çalan "C" şeklindeki maun sap ve gülağacı klavye, sapın her yerinde rahat performans sunarken her türlü çalım stiline uyacak şekilde özenle üretilmiştir. İnce, tek kesitli Triple-0 gövdesi, üst perdelere zahmetsiz erişim sağlar. Dayanıklı gülağacı köprü ve kompanse edilmiş kemik eyer, gitarın sıcak sesine zengin bir nota katarak doğru tonlama oluşturmanın yanı sıra tıpkı abanoz köprü pimleri gibi şık estetik dokunuşlar oluşturuyor. Açık gözenekli kaplama, gitarın serbestçe rezonansa girmesine izin vererek, dinamik tonla nefes alan son derece hafif bir enstrüman oluşturur. Lüks sert kılıf ve nemlendirici içerir.


GENEL

Seri:

Paramount

Renk:

Maun
$1,199
0960298221



GÖVDE

Gövde Yüzeyi:

Open Pore

Gövde Şekli:

Triple-0



SAP

Klavye::

Ovangkol

Klavye Yarıçapı:

15.75" (400 mm)

Perde Boyutu:

Vintage-Style

Sap Yüzeyi:

Open Pore

Sap Malzemesi:

Mahogany

Sap Şekli:

undefined

Üst Eşik Genişliği:

1.75" (44.5 mm)

Position Inlays:

Mother-of-Pearl

Tel Uzunluğu:

25.3" (643 mm)

String Nut:

Bone



DONANIM

Köprü:

Rosewood with Compensated Bone Saddle

Donanımn Yüzeyi

Nickel

Pickguard:

1-Ply Tortoiseshell



DİĞER

Teller:

Fender® Dura-Tone® Coated 80/20 Bronze (.012-.052 Gauge)

Eşsiz Özellikler:

Modified Fender Traditional Bridge, Factory-Mounted Forward Strap Button with Internal Block Reinforcement, Bound Fingerboard, Bone Nut and Saddle


Fender PM-3 Triple-0 All Mahogany Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Akustik Gitarlar Çok Satanlar