×

Fishman PRO-AST-101 PowerBridge AST Tele Piezo Bridge Pickup Piezo Manyetikli Elektro Gitar Köprüsü

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Fishman POWERBRIDGE AST Elektro Gitar için Akustik manyetik. Elektro gitarınızın içinde saklı olan yeni renkleri ve dokuları ortaya çıkarın.

Fishman Powerbridge AST, elektro gitarınız için dünyanın en iyi akustik manyetiğidir. AST versiyonu, daha yakın bir uç manyetik aralığı tasarımıyla tüm American Standard Telecaster tarzı gitarlara uyar. Elektro gitar, çok sayıda farklı ses içerir. Ancak bir akustiğin zengin organik kalitesi, şimdiye kadar hiç bunlardan biri olmamıştı. Fishman Powerbridge Sistemi, elektro gitarınızın içinde saklı olan yeni renkleri ve dokuları ortaya çıkarabilir.

Fishman Powerbridge Pickup, yüksek kaliteli, ABD'de üretilen bir yedek köprüye yerleştirilmiştir. Her bir köprü eyerine entegre edilen piezo elemanları, elektro gitarınızın akustik enerjisine doğrudan yanıt vererek "akustik" bir ses kalitesi sağlar. Kendi başına, Powerbridge Manyetik, ince ve samimi bir "akustik" ses sağlar. Ama gerçek eğlence, Piezo ve manyetik sinyalleri bir araya getirdiğinizde başlar. Eksiksiz Fishman Powerbridge Sistemiyle (karma mono çıkış için Powerchip'i satın alın) Powerbridge Manyetik'i parlak, vurmalı tonlar için temiz manyetik seslerle veya bir dizi hibrit temiz ve kirli ton için en sevdiğiniz bozulma ayarlarıyla harmanlayabilirsiniz.

Powerbridge Sistemi ayrıca size çok çeşitli sinyal yönlendirme seçenekleri sunar. Güçlü, odayı dolduran "elektro-akustik" efektler için manyetik sinyalinizle birlikte Powerbridge sinyalini tek bir gitar amfisine gönderin veya onu bir PA'ya ve manyetik sinyali sahne amfinize besleyin. Powerbridge'i mükemmel sonuçlarla birçok amplifikatöre doğrudan bağlayabilirsiniz (en iyi sonuçlar için minimum 1 M Ohm giriş empedansı). Buna "pasif" sistem denir, çünkü Powerbridge ile amfinin girişi arasında "aktif" bir ön amfi (pil yok) yoktur. Powerbridge Pickup'ın ses seviyesini kontrol etmek için özel bir 5 M Ohm ses potu dahildir, Telecaster tarzı kontrol plakasında bunun için bolca yer vardır.

Her Powerbridge Manyetik, özellikle Fishman Powerbridge Sistemi ile kullanım için tasarlanmış bir TRS (Uç/Halka/Kılıf) Stereo Çıkış Jakı içerir. Bu Stereo çıkış, mevcut Mono çıkış jakınızın yerini alır. Powerbridge'i, Powertronics'in özel ön amfileri, Powerchip (gerekli olmaması önerilir - Karışık Mono Çıkış, Piezo Faz Anahtarı ve Piezo Trim Kontrolü sağlar), Powermix ve Powerblend'in eksiksiz serisiyle genişletebilirsiniz.

Fishman POWERBRIDGE AST'nin ana özellikleri:

  • Elektro gitarınızın içine gizlenmiş yeni renkleri ve dokuları ortaya çıkarın
  • Entegre piezo alıcılı yedek yüksek kaliteli köprü
  • Eski tip köprüye sahip tüm Telecaster'lar için tasarlandı
  • Powerbridge, Stereo çıkış jakı ve 5 M Ohm ses potu içerir

Fishman PRO-AST-101 PowerBridge AST Tele Piezo Bridge Pickup Piezo Manyetikli Elektro Gitar Köprüsü Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Köprüleri Çok Satanlar