×

Fluid Audio F4 Aktif Referans Monitör

Temin Edilemiyor

Fluid Audio F4, müzisyenler ve deneyimli profesyoneller için mükemmel bir giriş seviyesi yakın alan monitörüdür. Ancak bunun profesyonel bir monitör olmadığını söylemek mümkün değildir. Daha büyük ve daha pahalı hoparlörlerimizin tasarımlarına ne kadar emek verdiysek, F4 için de aynı zaman ve emeği harcayarak, kendi alanında bir numara bir hoparlör ortaya çıkarttık. Bu çalışmanın sonucunda büyük imaj, açık ve net orta frekanslar ve vokalleri kirletmeyen geniş alt frekanslar elde ettiğimiz bir hoparlörü sizlere sunduk. Yakın dinlemenizde bu hoparlör ile her şeyi son derece net duyup, analizlerinizi doğru şekilde yapıp, istediğiniz sound neticesine hoparlör kaynaklı sorunlarla uğraşmadan varacaksınız.


Ailenin en küçüğü olmasının avantajı ise büyüktür; kolay kullanım, yerleşim ve taşıma... İster küçük bir masada albümünüzü daha küçük bir konsolda, ister  video düzenlemede miks yapıyor olun - kompakt boyutu, esnek yerleştirme sağlar ve profesyonel stüdyo ses kalitesini makul fiyat ile elde edersiniz.

Arka panelde yer alan TRS ve RCA girişlerinin yanı sıra, ön panelde “kulaklık çıkışı” ve “Aux girişi” bulunmaktadır. Tüm Fader Serisi hoparlörler gibi, ön bölmede elinizin altında fader ses kontrolü vardır.

Sadece müzik stüdyoları için değil, video çalışmaları yapan post-prodüksiyon firmaları için de inanılmaz ve çok kullanışlı bir üründür.

Fluid Audio F4 Aktif Referans Monitör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Aktif Referans Hoparlörler Çok Satanlar