×

Gemini GLS-550 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Amerika
65208

13.276,40 TL (392,70 $)

%15 kampanyalı fiyatı

11.284,95 TL
  • En geç 19 Ağustos Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Gemini GLS-550 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

GLS-550, bir çift 6.5" woofer ve ayarlanabilir senkronize ritimli parti ışıklarına sahip taşınabilir parti sistemidir!

Dahili şarj edilebilir pil ve Bluetooth, FM Radyo ve USB üzerinden oynatmaya olanak tanıyan dahili medya oynatıcı ile 800 Watt güç sağlar.

AUX girişi ve Bluetooth™ bağlantısına ek olarak gitar ve birlikte verilen mikrofon için EQ kontrolleri ile girişlere sahiptir. 

TWS bağlantısı aracılığıyla 2. bir GLS serisi hoparlörle eşleşir.

  • Güçlü Ses Performansı: GLS-550, güçlü bir ses çıkışı sunar, böylece büyük alanlarda dahi etkileyici bir ses performansı sağlar.
  • Bluetooth Bağlantısı: Dahili Bluetooth özelliği sayesinde, Bluetooth özellikli cihazlardan kablosuz olarak müzik akışı yapabilirsiniz. Bu, akıllı telefonlar, tabletler veya bilgisayarlar gibi çeşitli cihazlardan müzik çalmanıza olanak tanır.
  • USB ve SD Kart Girişi: USB sürücüler ve SD kartlar aracılığıyla müzik çalmak için kolay erişim sağlayan giriş noktaları bulunur. Bu, dijital müzik koleksiyonlarınızı doğrudan sisteme bağlamak için idealdir.
  • Mikrofon Girişi: GLS-550, mikrofon girişine sahiptir, böylece içeriğindeki mikrofonu ile karaoke veya sunum gibi etkinliklerde kullanılabilir.
  • FM Radyo: Dahili FM radyo özelliği sayesinde, yerel radyo istasyonlarını dinleyebilir ve FM radyo programlarını takip edebilirsiniz.
  • Işıklı Efektler: Entegre ışıklı efektler, parti atmosferini artırmak için kullanılabilir. Renkli ışıklar ve efektler, dans pistine ekstra bir atmosfer katmak için idealdir.
  • Kolay Kontroller: Kolay erişilebilir kontroller ve düğmeler, kullanıcıların sistemi kolayca kullanmasını sağlar. Müzik seçimi, ses ayarı ve diğer işlevler kolayca yapılabilir.
  • Entegre Batarya: Dahili batarya, GLS-550'i prize bağlı olmadan kullanmanıza olanak tanır, böylece açık hava etkinliklerinde veya taşınabilir kullanımlarda idealdir. Ortalama 16 saat pil ömrüne sahiptir.

Gemini GLS-550 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.