×
Golden Age Project Comp-54 MKII Compressor
2

Golden Age Project Comp-54 MKII Compressor

  • En geç 17 Temmuz Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Golden Age Project Comp-54 MKII

Comp-54 mono vintage stil kompresördür. Sinyal yolunda yüksek kaliteli rezistör, kapasitör ve transistörler kullanılmıştır. Line giriş ve çıkışı transformatör balanslıdır ve ayrıca üçüncü bir transformatör vardır.

1969’da tasarlanan Neve 2254 klasik kompresöre çok benzer bir A-sınıf devre kullanılmıştır. Neve 2254 kısa zamanda efsane haline gelmiştir ve yıllardır birçok albümde duyuyor olduğumuz cihazın ses karakteri son derece sıcak, yumuşak, tatlı ve müzikaldir. Bu sese artık çok daha makul bir fiyat ile sahip olabilirsiniz.

COMP-54’ün üzerinde ratio, attack ve release zamanları ve iki adet “auto” ayarı vardır. Stereo-match çalışmak isterseniz “gain make-up” harici tüm ayarları tek bir aletten kontrol edebilirsiniz.

Üzerinde 3 adet side-chain high-pass filtre opsiyonu vardır.

Bypass düğmesi tamamı ile “gerçek bypass”dır. Yani bypass konumunda iken ses cihazın devrelerinden geçmez. Ancak, cihazın transformatör ve elektronik devre sound’unu kompresörü aktif etmeden de kullanmanız mümkündür. Böylelikle cihazın “ses rengini” müziğinize katmış olursunuz.

Üzerindeki Vu-Metre ile de çıkış seviyesini veya kazanç düşümünü izlemeniz mümkündür.

Golden Age Project Comp-54 MKII Compressor Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Compressor / Limiter Çok Satanlar