×

GraphTech Supercharger Acoustic Kit B PX-9280-10 Akustik Eşik ve Pin Seti

Marka: Marka Sahibi : Kanada Üretim: Üretim Yeri : Kanada
Temin Edilemiyor

GraphTech Supercharger Acoustic Kit B - Akustik Eşik ve Pin Seti

Graph Tech Supercharger Akustik Kit B, Taylor, Seagull, Norman, Art & Lutherie ve Simon & Patrick gibi markaların akustik gitarlarına uyumlu olup, 1/8" köprü eşiği ve daha dar çaplı (.194") köprü burguları gerektiren birçok diğer akustik gitara da uygundur.

Bu Graph Tech Supercharger Kit'te yer alan TUSQ© Köprü Eşiği ve Köprü Burguları, gitar tellerinizin titreşimini gitarınızın üst kısmına en iyi şekilde iletmek üzere tasarlanmıştır. Bu kitteki TUSQ© Köprü Eşiği, yüksek ısı ve basınç altında yapılmış olup, kemik veya fildişine göre her parça ve her parça içinde tutarlıdır. Ölü noktalar yoktur. TUSQ©, gitarınızın üst kısmına doğru frekansları ve harmonikleri iletmek üzere özel olarak formüle edilmiştir. TUSQ© köprü eşiği kullanarak daha zengin bir ton elde edersiniz. Geleneksel malzemelere göre çalınan her notanın harmonik içeriğinde büyük bir artış yaşayacaksınız.

Bu kitte yer alan TUSQ© Köprü Burguları da gitarınızın tonuna ve performansına katkıda bulunur. Hafif olmalarına rağmen oldukça sert ve kristalin yapıdadırlar. Köprüden ağırlığı çıkararak gitarınızın üst kısmının daha özgürce titreşmesini sağlar, bu da bas tepkisini, ses yüksekliğini ve sürdürmeyi artırır. Bir akor çalıp çınlamasını sağlayın ve ardından köprüye parmağınızı koyun ve bas tepkisi ve sürdürmenin nasıl azaldığını ve tonun nasıl etkilendiğini görün.

Supercharger Kitler, akustik gitarınızın performansını büyük ölçüde geliştirir ve çalma şeklinizi değiştirir! Çaldığınız her notanın sürdürme ve harmoniklerle süper şarj edildiğini hayal edin. Gitarınızın maksimum potansiyelde performans göstermesi, sizin de maksimum potansiyelde performans göstermenizi sağlar.

Graph Tech Supercharger Akustik Kit B Özellikleri:

İçerir:

  • 1 TUSQ 1/8" telafi edilmiş köprü eşiği
  • 1 set 6 TUSQ sunum tarzı (dar) köprü burgusu
  • 1 yapışkanlı 240 zımpara kağıdı
  • 1 yapışkanlı 400 zımpara kağıdı
  • 1 Graph Tech pena
  • Montaj talimatları

Köprü Eşiği Boyutları

  • Uzunluk: 2-7/8" (73.15mm)
  • Yükseklik (E'den E'ye): 7/16" (10.92mm)

GraphTech Supercharger Acoustic Kit B PX-9280-10 Akustik Eşik ve Pin Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Donanım ve Montaj Setleri Çok Satanlar