×

Graphtech Supercharger Acoustic Kit C PX-9110-00 Akustik Eşik ve Pin Seti

Marka: Marka Sahibi : Kanada Üretim: Üretim Yeri : Kanada
Temin Edilemiyor

Graphtech Supercharger Acoustic Kit C - Akustik Köprü ve Pin Seti

Supercharger Akustik Kit C, Martin, bazı eski Fender, Yamaha, Gibson ve diğer akustik gitarlara uyumlu olarak tasarlanmıştır.

Bu Graph Tech Supercharger Kit'te bulunan TUSQ© Köprü Eşiği ve Köprü Pimleri, gitar telinizin titreşimini ve gitar üst yüzeyine en iyi şekilde bağlamak için tasarlanmıştır. Bu kitteki TUSQ© Köprü Eşiği, yüksek ısı ve basınç altında yapılmış olup, kemik veya fildişi gibi, her parça ve her parça içinde tutarlıdır. Ölü noktalar yoktur. TUSQ©, gitarınızın üst kısmına doğru frekansları ve harmonikleri iletmek için özel olarak formüle edilmiştir. TUSQ© köprü eşiği kullanarak daha zengin bir ton deneyimi yaşayacaksınız. Geleneksel malzemelere göre çalınan her notanın harmonik içeriğinde büyük bir artış duyacaksınız.

Bu kitte bulunan TUSQ© Köprü Pimleri de gitarınızın tonuna ve performansına katkıda bulunur. Hafif olmalarına rağmen, oldukça rijit ve kristal yapıdadırlar. Köprüden ağırlığı çıkarmak, gitarınızın üst yüzeyinin daha özgürce titreşmesine izin verir, bas tepkisini, ses düzeyini ve sürdürmeyi artırır. Bir akor çalın, çalmaya devam edin ve ardından köprüye parmağınızı yerleştirin ve bas tepkisi ve sürdürmenin azaldıkça tonun nasıl etkilendiğini görün.

Supercharger Kit'ler, akustik gitarınızın performansını önemli ölçüde geliştirecek ve çalma şeklinizi değiştirecektir! Çaldığınız her notanın sürdürme ve harmoniklerle süper şarj olduğunu hayal edin. Gitarınızın maksimum potansiyelde çalışmasına izin vermek, sizin de maksimum potansiyelde performans sergilemenizi sağlar.

Graph Tech Supercharger Akustik Kit C Özellikleri:

İçerir:

  • 1 TUSQ 3/32" kompanse edilmiş köprü eşiği
  • 6 TUSQ geleneksel boyutlu köprü pimi takımı
  • 1 yapışkanlı zımpara kağıdı 240 grit
  • 1 yapışkanlı zımpara kağıdı 400 grit
  • 1 Graph Tech pena
  • Kurulum talimatları


Köprü eşiği boyutları

  • Kalınlık: 3/32" (2,36 mm)
  • Uzunluk: 2-29/32" (73,66 mm)
  • Yükseklik (E'den E'ye): 13/32" (10,16 mm)

Graphtech Supercharger Acoustic Kit C PX-9110-00 Akustik Eşik ve Pin Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Donanım ve Montaj Setleri Çok Satanlar