×

Gretsch G5013CE Rancher Jr Cutaway Elektro Akustik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor
Arka Ağacı
: Maun Arka
Klavye Ağacı
: Laurel Klavye
Sap Ağacı
: Maun Sap
Ses Tahtası Ağacı
: Maun Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Lamine
Truss Rod
: Modern Style
Üst Eşik Genişlik
: 42.5mm
Yan Ağacı
: Maun Yan

Gretsch G5013CE Rancher Jr Cutaway - Elektro Akustik Gitar

Harika bir Gretsch adı, Rancher akustik gitarlarının dönüşüyle geri döndü. Zengin yankı uyandıran Rancher, son derece ayırt edici üçgen ses deliği ve son derece zarif pickguard'ıyla ilk kez 1950'lerin başında ortaya çıktı ve Gretsch şimdi modeli yeniden tanıtmaktan büyük gurur duyuyor. Gitarın beğenilen geçmişinin en iyileriyle modern ses, güç, tarz ve çalınabilirlikteki en iyileri birleştiren harika yeni gövde boyutları, stilleri ve özellikleriyle, Gretsch şimdi size tüm Ranchers'ların en iyisini sunuyor.

G5013CE Rancher Jr., maksimum Rancher sesini, hissini ve havasını, klavyenin üst kısımlarına kolay erişim için zarif bir Venedik kesiti ve yüksek sesle ve net duyulmasını sağlayan yerleşik elektronik aksam ile küçücük ama güçlü bir modelde bir araya getiriyor. Premium özellikler arasında, fistolu X desteği ve geleneksel Gretsch Rancher üçgen ses deliği, lamine maun arka ve yanlar, maun sap, Neo-Classic™ küçük resim dolgulu 21 perdeli gül ağacı klavye, Gretsch logolu 1940'lar tarzı pickguard ile canlı lamine ladin üst kısım bulunur , gül ağacı tabanlı telafi edilmiş köprü, nikel kaplama donanım, lüks döküm tunerler ve zarif, parlak, Doğal kaplama. Yerleşik Fishman® elektroniği, bir Sonicore sele altı manyetiği ve yerleşik akort cihazı, pil ömrü göstergesi ve ses, tiz, bas ve faz kontrolleri içeren Isys+ preamp sistemini içerir.

Bir Bakışta Gretsch G5013CE Rancher Jr. Cutaway Akustik-Elektro Gitar:

  • Farklı görünüm, klasik ses
  • Birinci sınıf işçilik
  • Gretsch gitar tarihinden bir parça


FARKLI GÖRÜNÜM, KLASİK SES

Gretsch G5013CE Rancher Jr. Cutaway, önce duyulsa da görülse de dikkat çekiyor. Ayırt edici üçgen ses deliği, orijinal 50'lerin Rancher gitarlarının görünümünü koruyor ve zaten zengin olan sesi nasıl geliştirdiğini seveceksiniz. Ayrıca kesinlikle dikkatleri üzerinize çekecek bir görünüm için benzersiz ve zarif bir pickguard'a sahip olursunuz.

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK

G5013CE Rancher Jr. Cutaway ile Gretsch'in ayrıntılara ekstra özen göstermesini sağlayabilirsiniz. Ladin üst kısım, projeksiyonu ve ton dengesini geliştirirken titreşim sönümlemesini en aza indiren birinci sınıf bir dokunuş olan fistolu X desteği ile güçlendirilmiştir. Ve gülağacı köprüsü, optimum tonlama ve akort performansı için dengelenmiş eyerlere sahiptir. Bunun gibi ekstra özenle, G5013CE Rancher Jr. Cutaway'in ömür boyu oynanmak üzere yapıldığını anlayabilirsiniz.

GRETSCH GİTAR TARİHİNDEN BİR PARÇA

G5013CE Rancher Jr. Cutaway, 50'lerin başındaki özgün Rancher gitarlarına saygı duruşunda bulunur, ikonik üçgen ses deliklerini korur ve herkesin Gretsch'in tarihinin bu parçasının keyfini çıkarabileceği şekilde fiyatlandırılır. İster performans sanatçısı olun, ister sadece harika bir tatil gitarı isteyin, Gretsch G5013CE Rancher Jr. Cutaway'den alacağınız klasik havayı seveceksiniz.


Gretsch G5013CE Rancher Jr. Cutaway Akustik-Elektro Gitar Özellikleri:

  • 50'lerin başındaki ikonik Gretsch Rancher Akustik gitar Serisini temel alan küçük boy akustik-elektro gitar
  • Renk: Natural
  • Belirgin üçgen ses deliği göze çarpar ve kulağa hoş gelir
  • Eşsiz pickguard, göz alıcı, klasik bir görünüm yaratır
  • Yerleşik Fishman Isys+ preamp sistemi ve Sonicore sele altı manyetiği
  • Taraklı X destek, projeksiyonu ve ton dengesini geliştirir
  • Telafi edilmiş eyerler, tonlama ve akort performansını optimize etmeye yardımcı olur

Gretsch G5013CE Rancher Jr Cutaway Elektro Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Akustik Gitarlar Çok Satanlar