×

Gruv Gear KAPSULE-EG-BLK Elektro Gitar Çantası

Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Müzisyenler, seyahat deneyiminiz devrim niteliğinde olmak üzere!

Ağır ve garip çantalar taşımayı veya değerli enstrümanınızı yumuşak çantalarla riske atmayı unutun.
Kapsule şık, giyilebilir, yuvarlanabilir ve teknoloji yüklü "hepsi bir arada" müzisyen bagajıdır!

Eşsiz polikarbon/ABS kabuğu, rahat ama sağlam kumaşlarla birleştirilmiştir. Ürünle birlikte verilen geçmeli tekerlekler kullanılarak rahatlıkla yuvarlanabilir veya yerleşik yastıklı omuz askıları ile sırt çantası tarzında giyilebilir.

Çantanın önündeki büyük saklama alanı gitar askınız, yedek telleriniz, kablolarınız, tunerleriniz, aletleriniz ve diğer temel malzemeleriniz için mükemmeldir.

Sık seyahat eden kişiler, ister şehirde dolaşın ister dünyayı dolaşın, kıyafetlerini paketlemek için de bunu kullanıyor.

Dünya çapında 3.000'e yakın havaalanında tanınan yerleşik kayıp ve bulunan Küresel Kurtarma Etiketi özelliği, güvenlik ve gönül rahatlığı sunar. Kapsulite+ artık seyahat güvenliği ürünlerinde dünya lideri Travel Sentry ile olan ortaklığımız sayesinde küresel kurtarma özelliği için ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ hizmet sunuyor.

Küresel Kurtarma Etiketi (Global Recovery Tag) özelliği nedir?

Bir bagaj görevlisi çantanızı bulduğunda, benzersiz etiket numaranızı kayıp eşya sistemine girmesi yeterlidir ve size bir kısa mesaj ve e-posta gönderilir. Bir seyahat arkadaşı da QR kodunu tarayıp etiket numarasını girebilir ve anında bilgilendirilirsiniz.
 
Gruv Gear Küresel Kurtarma Etiketi (Global Recovery Tag), kaybolmuş veya çalınmış eşyalarınızı bulmanıza yardımcı olan bir hizmet sağlar.

Nasıl çalıştığına dair genel bir bakış şu şekildedir:
 
Kayıt: Gruv Gear Global Recovery Tag'ı satın aldığınızda, her bir etiketin bir benzersiz kimliği vardır. Bu kimliği, etiketi Gruv Gear'in veritabanına kaydetmeniz gerekir. Bu, kayıp eşyanızı bulduklarında sizi bilgilendirebilmeleri için önemlidir.

Bağlantı
: Etiketi kayıt ettikten sonra, kaybolma riski olan eşyanıza (örneğin, bir çanta, cüzdan, anahtarlık vb.) etiketi bağlayın.

Kaybolma Durumunda
: Eşyanız kaybolduğunda veya çalındığında, Gruv Gear Global Recovery Tag üzerindeki benzersiz kimlik, kayıtlı olduğunuz bilgilerle birlikte bulunan kişiye nasıl ulaşılacağını sağlar.

Bulma Süreci
: Eğer birisi kayıp eşyanızı bulur ve Gruv Gear etiketini tararsa, etiket üzerindeki kimlik bilgilerinizle iletişime geçebilirler. Bu, eşyanızın size geri dönmesini sağlar.

Gizlilik ve Güvenlik
: Gruv Gear, kişisel bilgilerinizi korumak için gerekli önlemleri alır ve sadece kayıp eşyanızı bulan kişilere sizinle iletişime geçmeleri için gerekli bilgileri sağlar.

Bu sistem, kayıp eşyaların sahiplerine geri dönmesini sağlamak için etkili bir yöntemdir, ancak eşyanızı kaybetmeden önce kaydetmek ve bağlamak önemlidir.

ÖNEMLİ:

Hasarı önlemek için çantayı herhangi bir kargo ambarına yerleştirmeden önce tekerleklerin çıkarılması ve omuz kayışlarının sıkıştırılması gerekir.
Yanlış kullanım, uygun olmayan kullanım veya kötü kullanımdan kaynaklanan hasarlar garanti kapsamına girmeyebilir.

Ağırlığı: 6.3 kg

Gruv Gear KAPSULE-EG-BLK Elektro Gitar Çantası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Kılıf ve Kutuları Çok Satanlar