×

HAPI Mini C Major Steel Drum Steel Drum

Temin Edilemiyor

Başlangıç, orta ve ileri düzey oyuncular için önerilir. HAPI Mini, ritmik melodiler için en yüksek tonlu davullarıdır. Bu, en küçük ve en kompakt davullarıdır. Bu küçüklerin düşük bir fiyata büyük bir sesi var! Parkta çalmak, bir arkadaşınızın evine götürmek veya kampa götürmek gibi her yere kolayca götürebilirsiniz. Kolay seyahat için günlük çantalarına sığar ve hatta taşıma ve depolama için kendi isteğe bağlı dolgulu çantası vardır.

"Pentatonik" kelimesi, beş anlamına gelen Yunanca pente kelimesinden ve ton anlamına gelen tonik kelimesinden gelir. Bu, bir oktav içinde beş nota içeren bir müzikal ölçektir. Düzenlemeleri nedeniyle, pentatonik ölçekler genellikle müziğe yeni başlayanlara tanıtılır.

C Major, C4'ten (orta C) E5'e kadar uzanır. C Major çok popüler bir müzikal ölçektir. Hiç bemol veya diyez içermez. Ayrıca bir "doğal" ölçek olarak da bilinir. Bu davul, HAPI Drum Slim A Minor, G Major veya F Major ölçekleriyle harika bir şekilde ses çıkarır. Ayrıca E Minor ve D Minor ölçeklerindeki HAPI Drum Origin ile de eşleşir. Ve tabii ki, tam C Major ölçeğindeki HAPI UFO Drum ile harika bir şekilde ses çıkarır. HAPI Drum Mini C Major, HAPI Drum Slim C Major ile tam olarak aynı ölçektir. Slim'in daha güçlü bas yanıtı var ama Mini'nin çok daha küçük bir şekli ve güçlü orta ila yüksek tonları var.


Özellikler

  • C Major (C4, D4, E4, G4, A4, C5, D5, E5)
  • Özel seçilmiş müzikal çelik, özel kalıplı şekilleri kullanılarak
  • Davulu herhangi bir yüzeye koyarak çalmanıza olanak sağlayan izolasyonlu kauçuk ayaklar
  • Odadaki sesi doldurmak için alt port
  • Renk: Çekiçlenmiş Bakır - bakır renk ve çekiçlenmiş doku, boya karıştırma sürecinin el işi olması nedeniyle davuldan davula hafifçe değişebilir. Her biri benzersizdir! Bu, davulunuz için dayanıklı bir koruyucu katman ekler ve havalı bir "taş" dokusu sağlar.

HAPI Mini C Major Steel Drum Steel Drum Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.