×

Hifiman RE800 Silver Kulakiçi Kulaklık

Temin Edilemiyor
Hifiman RE800 Silver
Kulak içi / In-Ear Monitor Kulaklık
Topoloji Sürücüsü

HIFIMAN'ın gelişmiş biriktirme teknolojisini ve araştırmasını kullanması, dünyada benzeri olmayan bir sürücü oluşturmasını sağlar. Bir sürücü diyaframı üzerinde Topolojik, Nano ölçekli katman uygulama teknolojisinin oluşturulmasıyla, ses dalgası oluşumunun daha önce hiç olmadığı gibi manipülasyonuna izin verir. Başka hiçbir sürücü teknolojisi, dünyanın en karmaşık çoklu sürücü kurulumlarını en iyi şekilde yapabilecek, ancak tutarlılık ve çaprazlama sorunları olmadan netlik, ayrıntıve nüans ile sonuçlanan bu tür kontrol ve hassasiyete izin vermez.
 
"Topoloji Diyaframı" nedir?

"Topoloji Diyaframı" veya"Topoloji Sürücüsü", yüzeyine özel bir Nano parçacık kaplamasıuygulanan diyaframı ifade eder. Kaplamanın dağılımı farklı geometrik desenleresahiptir. Yüzey deseni, kullanılan bileşik, kalınlık veya geometrik desen sesdalgası oluşumu değiştirilerek, istenen ses efektini ve kontrolünü elde etmekiçin manipüle edilebilir. Yeni Topoloji Diyaframının arkasındaki fikir, Dr.Fang Bian'ın Ph.D. tezinden gelmektedir. "Farklı Nano malzemelerin farklıyapıları vardır ve bu malzemelerin her birinin kendine has özelliklerivardır". Bu nedenle, diyafram yüzey yapısını dikkatli bir şekilde kontrolederek, akustik performansta daha önce elde edilemeyen bir dereceye kadarfarklı sonuçlar elde edebilirsiniz.
 
Armatür Yetersizlikleri

Dengeli Armatürler tarafından üretilenyetersiz seslendirme, armatürün sürücüdeki çoklu dalga yansıması ve kırınımıtarafından ses dalgalarının oluşturulma biçiminden kaynaklanır ve bu da yüksekdüzeyde bozulmaya neden olabilir. Bu nedenle, armatür tabanlı IEM'ler çok azgenişliğe sahiptir ve sağlam, düz ve duygusuz bir sonuç verir.
 
Dinamik Sürücülerin Diyafram Bozulmaları

Geleneksel dinamik sürücüler, diyaframyüzeyi boyunca bozulma ve titreşim nedeniyle frekans tepkisi değişikliğiüretebilir.
 
İdeal Dinamik Sürücü

HIFIMAN tarafından kullanılan Topolojidiyafram yapısı, kontrolsüz diyafram bozulmalarını büyük ölçüde azaltarakdinamik IEM'lerin operasyonel performansının mükemmel dalga kontrolüne yönelikher zamankinden daha üstün bir eğilime yaklaşmasını sağlar.
 

RE800 Silver, sertlik, rezonans vemüzikalitenin mükemmel karışımını sunar.
 
Saf Ses Kalitesi

Zengin, ipeksi pürüzsüz akustik sesimzasıyla RE800 Silver, HIFIMAN'dan bekleyeceğiniz tüm ayrıntı ve inceliğesahiptir. Yine de sizi öne ve merkeze alan tüm heyecan verici dinamiklerisunar.
 
Teknik Özellikler
  • Frekans Tepkisi: 5Hz-20kHz
  • Empedans: 60?
  • Hassasiyet: 105dB
  • Fiziksel Özellikler
  • Topoloji Diyafram 9.2mm
  • Gümüş Kaplamalı Dinamik Sürücü
  • Kristal Bakır Tel

Hifiman RE800 Silver Kulakiçi Kulaklık Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.