×

Hohner Big River Harp Pro Pack 3lü Mızıka Seti

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Almanya
Temin Edilemiyor
Anahtar-Ton
: A (La)
Anahtar-Ton
: C (Do)
Anahtar-Ton
: G (Sol)
Delik Sayısı
: 10
Paket İçeriği
: 3 Mızıka
Scale-Dizi
: Majör

590 Big River Harp Pro Paket, size en popüler G, C ve A anahtarlarında üç adet Hohner profesyonel seviye Big River harmonikasını, biraz tasarruf sağlayabileceğiniz bir pakette sunar.

590 Big River harmonikası, sağlam ses seviyesi ve kolay çalınabilirliği ile başlangıç seviyesindeki müzisyenler için çekici ve dayanıklı bir arp modelidir. Ayrıca, güçlü, güvenilir performansını ve uygun fiyatlı Alman kalitesini tanıyan deneyimli veteranlar ve profesyoneller tarafından da tercih edilir. Hohner Big River, piyasadaki en değerli harmonikalardan biri olarak adlandırılabilir. Hohner'ın Special 20 ve Marine Band harmonikalarının kalitesi ve yaşam beklentisine sahiptir, ancak daha uygun fiyatlıdır ve ayrıca, dışa atılacak düzensiz harmonikalara para harcamak yerine, değiştirilebilir kamış plakaları avantajı vardır.

Arka verandanızda sakin melodiler çalıyor olun ya da bir blues bandını yönetiyor olun, 590 Big River harmonikası işinizi halleder. Bu güvenilir işçi, Hohner'ın en yüksek Alman kalitesini sunar. Artan ses seviyesi için 10 delikli, hava geçirmez, plastik gövde, ses projeksiyonu için açık uçlu kapak ve tutması rahat, konturlu kapaklarla donatılmış bu Hohner harmonikası, aradığınız sesi gerçekten verir.

Ayrıca, 590 Big River Harps, çeşitli avantajları olan mühürlü "blister paketleme" ile gelir. Harmonikalar mühürlenmiş olduğu için, çalınmadıkları veya üzerinde oynanmadığı garantilidir. Ek olarak, Hohner paket kartında kullanışlı ürün bilgileri ekler, örneğin, oyuncuların blues ve rock 'n' roll için varsayılan pozisyon olan crossharp veya 2. pozisyonda çalmak istedikleri belirli şarkılar için hangi anahtardaki harmonikayı kullanmaları gerektiğini gösteren bir anahtar şeması. Son olarak, blister paketleme, harmonikanın tarihine ilişkin küçük kitapçıklar veya diğer Hohner harmonikalarını, aksesuarlarını ve ürünlerini gösteren mini bir katalog gibi eklenmiş öğeleri içerebilir.


MS-Serisi Hohner harmonikaları hakkında:

'MS' kısaltması, Hohner'ın harmonika tasarımlarının entegre bir konsepti olan Modüler Sistem anlamına gelir. MS-serisi harmonikalar, çalma özelliklerini geliştiren ve bakımı ve kullanımı önemli ölçüde kolaylaştıran yeniliklerden yararlanır. Tüm MS-serisi parçalar (taraklar, kamış plakaları ve kapaklar) bireysel olarak birleştirilebilir. Basit vida bağlantıları, kolay montajı mümkün kılar. Bu avantaj, müzisyenlere enstrümanları kişisel gereksinimlerine göre ayarlama olanağı sunar. Örneğin, bazı oyuncular, bir harmonikanın gövdesini ve başka bir harmonikanın kapak plakalarını tercih eder ve bu nedenle, seçici bir oyuncu için "özel bir hibrit" mümkün olabilir. Kolayca takılabilen yedek kamışlar mevcuttur (bkz. ürün: RP565 MS Yedek Kamış Plakaları).


Özellikler:

  • 10-delikli diyatonik
  • 3'lü paket
  • Anahtarlar: G, C ve A
  • Kamışlar: 20
  • Kamış plakaları: pirinç; 0.9 mm
  • Plastik tarak
  • Uzunluk: 10 cm
  • Plastik kutuları dahildir

Hohner Big River Harp Pro Pack 3lü Mızıka Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mızıka Çok Satanlar