×

Ibanez JIVAJR-DSE Signature Series Deep Sea Blonde Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: Deep Sea Blonde
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Maple Body
Klavye/Tuşe
: Ebony Fingerboard
Köprü
: Kilitli Tremolo
Manyetik Kombinasyonu
: HSH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

GÖVDE  
Gövde Ağacı Üst Akçaağaç, Arka ve Yanlar Meranti
Gövde Şekli Solid Body
SAP  
Sap Ağacı Akçaağaç
Sap Şekli Wizard III
Tel Boyu 25,5" (648 mm)
Tuşe Ağacı Abanoz
Tuşe Yarıçapı 15,74" (400 mm)
Perde Sayısı 24
Perde Boyutu Jumbo
Üst Eşik Locking No Bar
Üst Genişliği 1,69" (43 mm)
Sap İşlemesi Beaten Path
ELEKTRONİK  
Köprü Manyetiği Quantum (H) Bridge Pickup Passive/Ceramic
Orta Manyetik Quantum (S) Middle Pickup Passive/Alnico
Sap Manyetiği Quantum (H) Neck Pickup Passive/Ceramic
Kontroller Volum, Ton
Manyetik Seçici 5 Konumlu
Manyetik Konfigürasyonu HSH
AKSAMLAR  
Köprü Edge Zero II
Kaplama Cosmo Black
Burgular Ibanez Die Cast
Teller D'Addario® EXL120 (.009-.042)



Ibanez'in JIVAJR-DSE elektrik gitarı, rock efsanesi Alice Cooper'ın destek grubunda ve popüler tribute grubu The Iron Maidens'ta çalışmalarıyla tanınan Amerikalı gitarist Nita Strauss'un imza modelidir.

Meranti gövdesi, Deep Sea Blonde bitişiyle vurgulanmış harika bir akçaağaç üst ile süslenmiştir. "Hızlı" akçaağaç boyuna yapıştırılmış yirmi dört jumbo boy perdeye sahip abanoz klavye bulunmaktadır. Abanoz klavyede, vurgulu konum işaretleri/atabarılarla süslenmiş bir anne sedef motifi (Beaten Path) bulunmaktadır. Klavyenin yanındaki ışıklı işaretler, klavye yüzeyi boyunca ve arkadan aydınlatmalı sahne ortamlarında kolay oryantasyon sağlar.

İki özel pasif humbucker'ın seramik mıknatıslar ve Alnico tek bobinli manyetiklerin kombinasyonu, gitarın hızlı bas tepkisi ve çıtır orta tonları olan dengeli bir sese sahip olmasını sağlar, özellikle hızlı "riff" atarken bu sesi takdir edersiniz. Standart ses ayarları, hacim potansiyometreleri, ton kontrolleri ve beş pozisyonlu manyetik seçiciyi içerir. Akort stabilitesi, etkileyici ses efektleriyle çalmanızı süslemek için kullandığınız şirketin özel Edge-Zero çift dönüşlü tremolosunda tellerin montajı ile sağlanır. Sıfır perdedeki kilitler, tremolo kolunu sıkça kullanırken akort stabilitesini garanti eder.

**Hızlı Çalınabilirlikte Wizard III Boyun ve Abanoz Klavye**

Birçok müzisyen için Wizard boyun profili, bir Ibanez'in Ibanez olmasını sağlayan şey olmuştur. Ve JIVAJR'da üçüncü nesil Wizard III'ü bulacaksınız. İnanılmaz ince hatı, hızlı ve teknik oyuncular arasında bir favoridir, çünkü klavye boyunca engelsiz hareketi sağlar. Çalışmalarınız açık pozisyonda başlar ve en yüksek perdelerde biterse, bu boyun size engel olmaz ve konturlu kesim ile daha yüksek perde erişimi artırılır. Bunun ötesinde, boyun lüks bir abanoz klavye ile tamamlanmıştır, size inanılmaz derecede pürüzsüz perdeler sunar.

**Üç Ibanez Quantum Manyetik, Geniş Bir Ses Aralığını Kapsar**

Herhangi bir gitaristi Ibanez'in Quantum manyetiklerini sadece birkaç kelimeyle tanımlamasını isteyin ve "anlamlı" ve "yüksek tonlu" muhtemelen listenin başında olacaktır. Sert rock için ve solo çalmalar için ihtiyaç duyduğunuz tonal agresifliğe sahipsiniz, bireysel notaların duyulmasına yardımcı olan tanımlanmış bir sesle. Özellikle ritim ve solo gitar rolleri arasında değişiklik yaparsanız, Ibanez JIVAJR Nita Strauss İmza gitarıyla ihtiyaç duyduğunuz ses esnekliğine sahip olmalısınız.

**Edge-Zero II Tremolo, Sağlam Performans ve Stabilite Sunar**

Ibanez JIVAJR'ın Edge-Zero II tremolosu, keskin bükülmeler ve vibrato yapmak için ihtiyaç duyduğunuz hızlı tepkiyi ve ataklığı sunar. Bu bıçak kenarı tarzı tremolonun çivili kilitleme fonksiyonunun aşırı stabilitesi de günümüzün en iyi oyuncularından birçoğunun favori olmasının nedenlerinden biridir. Eğer uzun, agresif çalma oturumlarına dayanabilecek ve akordunu kaybetmeyecek bir gitar arıyorsanız, JIVAJR'ı seveceksiniz.

Ibanez JIVAJR-DSE Signature Series Deep Sea Blonde Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar