×

Ibanez QX54QM Quest Series Headless Guitar BSM - Blue Sphere Burst Matte Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: BSM - Blue Sphere Burst Matte
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Elektronik Devre Sistemi
: Pasif Devre
Gövde Ağacı
: Maple Body
Gövde Ağacı
: Nyatoh Body
Kasa/Dizayn
: Alternatif Kasa Gitarlar
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Köprü
: Sabit Köprü
Manyetik Kombinasyonu
: HSS
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Bubinga Neck
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

GÖVDE  
Gövde Ağacı Nyatoh / Akçaağaç
Gövde Şekli Solid Body
SAP  
Sap Ağacı Kavrulmuş Akçaağaç/Bubinga
Sap Şekli Parallel Wizard
Tel Boyu 25.5"(648 mm)
Tuşe Ağacı Kavrulmuş Kuşgözü Akçaağaç
Tuşe Yarıçapı 20" (508 mm)
Perde Sayısı 24
Perde Boyutu Jumbo Jescar EVOgold™
Üst Eşik Sentetik Kemik
Üst Genişliği 1,65" (42 mm)
Sap İşlemesi Sedefli Ofset Noktalar
ELEKTRONİK  
Köprü Manyetiği Q58 (H) Köprü Manyetiği Passive/Ceramic
Orta Manyetik R1 (S) Orta Manyetik Passive/Ceramic
Sap Manyetiği R1 (S) Sap Manyetiği Passive/Ceramic
Kontroller Volum, Ton ve Alter Switch
Manyetik Seçici 5 Konumlu
Manyetik Konfigürasyonu HSS
AKSAMLAR  
Köprü Ibanez Mono-Tune
Kaplama Cosmo Black
Teller D'Addario® EXL110 / .010/.013/.017/.026/.036/.046

 

Ibanez'in Q veya Quest serisi tamamen yeni bir konsepttir. Bu seride, tonu, performansı ve çalma konforunu maksimuma çıkarmayı amaçlayan bir dizi benzersiz öğe bulunmaktadır. Bunlar, özel tasarlanmış R1 tek bobinli ve Q58 humbucker manyetikler, yeni bir Mono-Tune köprüsü ve özel bir dize kilitleme mekanizması içerir. QX alt serisi ise, son derece teknik oyuncuların faydasına olacak şekilde ergonomilerini benzersiz şekilde ayarlayan içe doğru 8 derecelik eğimli fretlere sahiptir.

Özellikler:

Tüm fretler eşit olarak 8 derecelik bir açıyla eğimlidir. Birçok çağdaş müzisyen, tıklama, parmak stilinde çalma ve hatta zaman zaman bas temelli tokat riflerini daha etkili bir şekilde gerçekleştirmek için daha yüksek bir çalma pozisyonunu tercih eder. Bu yüksek pozisyon, fretleyici parmakların doğal olarak biraz içe doğru eğilmesine neden olur. Fretlerin bu 8 derece içe doğru eğimi, bunu mükemmel bir şekilde karşılar ve daha doğal bir his ve rahat bir çalma sunar.

Paralel Wizard sapı, tüm uzunluk boyunca 19 mm kalınlığındadır. Enstrümanlarını yüksek bir çalma pozisyonunda tutmayı tercih eden oyuncular için harika bir fret-el deneyimi sunar. Ayrıca, 3 parçalı Kavrulmuş Akçaağaç/Bubinga yapısı mükemmel stabilite ve uzun vadeli dayanıklılık sunar.

R1/Q58 manyetik kombinasyonu özellikle başsız gitarlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Tüm frekanslar boyunca mükemmel ton dengesi sağlayarak net bir ses sunarlar. Baslar bulanık olmadan güçlüdür ve tizler parlak ve net, ancak asla sert değildir. Sonuç olarak, akor yapısı içindeki her bir nota iyi tanımlanmış ve net bir şekilde işitilir. Bu manyetikler, ton dengesi ve son derece düşük gürültü performansıyla hem dijital hem de analog efektlerle son derece iyi çalışır.

Bu özel dize kilidi, çok basit bir yapıya sahip tek parçalı bir ünitedir. Bu, donanımın daha az bakım gerektirmesini, son derece dayanıklı olmasını ve dize değişimlerinin çok kolay olmasını sağlar. Ayrıca, özel bir dize gerektirmez, böylece favori kalınlığınızı ve markanızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Mono-Tune köprüleri, enstrümanı bir tam ton veya hatta daha fazla ses için kolayca ayarlayabileceğiniz geniş bir intonasyon aralığı sunar. Dize yüksekliği de kolayca ayarlanabilir ve her burgu genellikle daha az malzemeye sahiptir, bu da daha doğal ve organik bir ton elde edilmesine yardımcı olur.

Dyna-MIX 9, dokuz ses varyasyonu sunar ve tek bir mini anahtarı ile humbucker ve tek bobin modları arasında geçiş yapabilir. Bir mod, iki tek bobin manyetik kombinasyonundan bir humbucking sesini simüle eder.

Gövde, enstrümanın hem üstünde hem de arkasında stratejik olarak yerleştirilmiş bir dizi eğriye sahiptir. Bu karmaşık, ancak sofistike tasarım, maksimum çalma konforu sağlar.

Ibanez QX54QM Quest Series Headless Guitar BSM - Blue Sphere Burst Matte Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar