×

Jim Dunlop EP103 Echoplex Delay Delay Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

RVRB/DLY
: Delay

Echoplex® EP-3 teyp eko ünitesi, 70'lerden itibaren en ikonik gitar tonlarından bazılarının önemli bir bileşeni olan lezzetli, sıcak, organik modülasyonu ve tatlı müzikal sesiyle ünlüdür. Bununla birlikte, orijinal EP-3 birimleri pahalıdır, değişkendir ve bir VCR'den daha büyüktür.

EP103 Echoplex Delay burada devreye giriyor. Phase 90 boyutunda ve basit bir kontrol arayüzü ve hi-fi tamamen analog kuru yol ile EP-3'ün efsanevi tonlarını sunuyor. Gecikme kontrolü tekrarlar arasındaki süreyi ayarlar - 40 ila 750 ms arasında - Uzatma kontrolü tekrarların sayısını ayarlar ve Ses kontrolü tekrarlarınızın çıkış seviyesini ayarlar.

Bu pedalın sesinin gerçekten parladığı yer, Age modundadır. Varsayılan olarak, pedalınız mükemmel kalibre edilmiş, fabrikadan yeni çıkmış bir teyp yankı makinesi gibi çalışır - ince vay ve çarpıntı modülasyonu ile parlak ve net bir teyp. Ses düğmesine hızlı bir şekilde basmak, tekrarlarınızın sesini "yaşlandırmanıza", tonu koyulaştırmanıza, bant doygunluğunu (bozulma) yükseltmenize ve düğmeyi saat yönünde çevirdikçe modülasyonu ve bant sıkıntısını artırmanıza olanak tanır.

EP103'ün gecikme sinyali, kuru yola dokunulmadan EP101 Echoplex Preamp'in sağladığı ton koşullandırmasının aynısını alır. Eksiksiz EP-3 deneyimi için, EP101'i EP103'ün önünde çalıştırarak kuru sinyalinize o gizli sosu ekleyin.

Echoplex Delay, bir M199 MXR Tap Tempo Switch'i bağladığınızda 4 saniyeye kadar gecikme süresi için tap tempo işlevine de sahiptir. Kuru yolun tamamı, Constant Headroom Technology™ ile tamamen analogdur - tam 20 voltluk bir boşluk payı sağlar - ve gerçek röle veya iz bypass seçeneği sunar. EP103, stereo giriş ve çıkış modlarıyla birlikte %100 ıslak moda ayarlanabilir. Teyp kartuşu gerekmez!


Bir Bakışta Dunlop EP103 Echoplex Delay Pedal Özellikleri:

  • Elektro gitar için bant tarzı gecikme efektleri
  • 4 ms'den 750 ms'ye kadar geniş gecikme süreleri
  • Tamamen analog kuru sinyal yolu, temel gitar tonunuzu korur
  • Yaş kontrolü ile gecikme tekrarlarınızın sesini daha parlak veya daha koyu yapın
  • MXR M199 Tap Tempo Switch (ayrıca satılır) aracılığıyla Tap Tempo girişi

TEKNİK ÖZELLİKLER

Pedal TypeDelay
Maximum Delay Time750ms
Girişler1 x 1/4"
Çıkışlar1 x 1/4" (out), 1 x 1/4" (tap tempo)
True BypassYes
Güç Kaynağı
9V DC power supply (sold separately)
0.2198100022693511

Jim Dunlop EP103 Echoplex Delay Delay Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar