×

Jim Dunlop Jazz III XL Stiffo 6 Adet Pena

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: 6 Adet
Görsel
: Marka-Logo
İçerik
: 6 adet
Materyal
: Stiffo
Tür
: Standart Penalar

Bu Jazz III Pick, çalıcılara orijinalinin hassasiyeti ve açıklığı ile daha fazla manevra kabiliyeti için daha büyük bir şekil sunar. Sıcak tonlu Kırmızı Naylon veya daha parlak, daha agresif bir ton sağlayan Siyah "Stiffo" olarak mevcuttur.

Uzun Hikaye

İlk olarak 1981 yılında piyasaya sürülen Tortex® Picks, başlangıçta kaplumbağa kabuğu için yüksek kaliteli bir alternatif olması amaçlanmıştı. Jim Dunlop'un çığır açan bu yaratımı, kendi kimliğini kazandı ve diğer tüm kalıpların ölçüldüğü yeni bir standart haline geldi.

Naylon Picks ile tanıttığı hassasiyet, tutarlılık ve renk kodlu kalınlık sistemini geliştirerek, parlak ve hızlı bir saldırı, üstün bellek ve dayanıklılık ve geliştirilmiş bir kavrama sağlayan bir kalıp oluşturmak için karar verdi. Taban malzemesi olarak Delrin'i seçti ve ardından tam potansiyelini ortaya çıkarmak için özel bir işleme süreci geliştirmek için bir yıldan fazla süre harcadı. Bu işlem süreci, Tortex Picks'i diğer tüm kalıplardan ayıran benzersiz kavrama artırıcı mat yüzeylerini ve agresif saldırılarını sağlar. Son olarak, Jim, önceki kalıplarının renk kodlu kalınlık sistemi üzerine ek yaparak, endüstri standardı haline gelen parlak ve zamansız paleti oluşturdu. Jim'in orijinal formülüne sadık kaldığımız için, Tortex Picks en çok satan kalıp serimiz olarak kalmaktadır. Ve hala Dunlop'un Kaliforniya'daki Benicia merkezinde üretiyoruz.

Tortex ile Jim Dunlop bir devrim başlattı ve kalıp dünyası hiçbir zaman aynı olmadı. Kaplumbağa logosu hemen tanınabilir ve canlı Tortex paleti gitar çalanlar için bir ölçme kısaltması haline geldi. Herhangi bir müzik mağazasına gidin ve Yeşil veya Sarı Kalıplar isteyin - büyük olasılıkla size Tortex .88mm veya .73mm Kalıpların paketini gösterirler. Her türden müzisyen, her tarzda ve her yerde Tortex Picks'i sevdikleri işi yapmalarına yardımcı olmak için seçti.

Jim Dunlop Jazz III XL Stiffo 6 Adet Pena Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Penalar Çok Satanlar