×

Jim Dunlop JP95 John Petrucci Signature Cry Baby Wah Wah Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
Diğer
: Wah

JP95 John Petrucci Signature Cry Baby® Wah, efsanevi prog metal parça sağlayıcının mükemmel wah tonunu bilemek için avcı peşinde koşan arayışının tüfeği. John, özelliklere sahip tüm ifadeyi ve yoğunluğu mükemmel bir şekilde gösteren sesi bulana kadar sayısız parametresini ince ayar yapmak için Cry Baby Rack Wah sistemi kullanıldı. Son zamanlarda, o ve Dream Theatre mühendisi Richard Chycki, bu sesi tek bir pedalla çoğaltmak ve daha fazla ince ayar yapmak için Cry Baby tasarım ekibiyle birlikte çalıştı. Bu, John'un yolcuları gibi, "nihai ifade aralığına sahip kızgın, ifade atan bir canavar gibi devasa ve belalı bir wah'tır - tek notaları çekip çıkarmak veya hırıltılı, ağır akorları manipüle etmek için toplamak."

Fabrikada John'un kişisel ayarlarına ayarlanmış olan JP95, Cry Baby sesini bulmak için kullanılan tüm kontrollere sahiptir: Kazanç dahil için ses seviyesi, efektin genişliğini ayarlamak için Q ve wah sesinin tonunu sürmek için 6 bantlı bir EQ 100Hz'den 3,2KHz'e. Sesi kendi tercihinize göre ince ayar ister misiniz? Sadece alt plakayı keyfini çıkarın ve ince ayar yapın.

John Petrucci Signature Cry Baby Wah, özel füme krom kaplama ve JP kalkan logolu lastik sırtı ile sağlam, yola hazır bir muhafaza içinde gelir.

Bir Bakışta Dunlop JP95 John Petrucci Signature Cry Bebek Duş Ürünleri:

  • John Petrucci (Dream Theatre) için elektro gitar kullanmak için Wah pedalı
  • Ses Düzeyi, Q ve 6 bantlı EQ için Kontroller
  • John Petrucci'nin Cry Baby Rack Wah ayarlarına göre

TEKNNİK ÖZELLİKLER

Pedal TypePetrucci Wah
Girişler1 x 1/4"
Çıkışlar1 x 1/4"
Adjustable QYes
Manufacturer Part NumberJP95


Jim Dunlop JP95 John Petrucci Signature Cry Baby Wah Wah Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar