×

Jim Dunlop P65CP4 Platinum 65 Cleaner Polish Gitar Temizlik ve Bakım Cilası

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Dunlop'un profesyonel kalite bakım ürünleri serisi olan Platinum 65 serisi ile enstrümanlarınızı temiz ve korunaklı tutun. Montan mumu ile donatılmış olan otomotiv endüstrisinin son yeniliği, kolay kullanımı ve derin parlaklığı için övgüyle bahsedilen bir fosilleşmiş bitki mumudur.

Özel Platinum 65 formülümüz, müzik aletleri için optimize edilmiştir ve gitarlara grime ve nem karşı üstün direnç sağlayan bir koruyucu bariyer sağlar. Platinum 65 ürünleri, diğer mum bazlı bakım ürünlerine göre daha az zaman ve çaba gerektirir - kurumasını beklemek zorunda değilsiniz ve yüzey kaplamasını eşitlemek için kolunuzu yormanıza gerek yoktur. Sadece enstrümanınızın yüzeyine uygulayın, temiz bir bezle nazikçe silin ve işlem tamam.

Platinum 65 bakım üç şekilde sunulmaktadır. Hızlı ve kolay günlük bakım için, tek adımlı Temizleyici-Polish vardır - sadece püskürtün ve silin. Haftalık kullanım için veya daha kapsamlı bakım gerektiğinde, Derin Temizlik ve Sprey Mum kullanın. Derin Temizlik, kir ve pisliği çıkarırken, Sprey Mum diğer mumlara göre çok daha kısa sürede koruyucu bir bariyer ve uzun süreli bir parlaklık sağlar. Hem Derin Temizlik hem de Sprey Mum silikon içermez.


Özellikleri:

  • Müzik aletleri için optimize edilmiştir
  • Grime ve neme karşı üstün direnç
  • Montan mumu
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, toksik olmayan, VCO uyumlu ve çevre dostu

Jim Dunlop P65CP4 Platinum 65 Cleaner Polish Gitar Temizlik ve Bakım Cilası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Gitar Temizlik ve Bakım Cilası Çok Satanlar