×

Jim Dunlop P65DC4 Deep Clean Cleansing Platinum Gitar Temizlik ve Bakım Cilası

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Dunlop'un profesyonel sınıf bakım ürünleri serisi olan Platinum 65, Montan mumu içermesi sayesinde enstrümanlarınızın tertemiz kalmasını ve korunmasını sağlar. Montan mumu, otomotiv endüstrisindeki son yeniliklerden biri olup, kullanım kolaylığı ve derin parlaklık özelliği ile öne çıkmaktadır.

Özel olarak müzik aletleri için optimize edilen Platinum 65 formülü, gitar veya basları koruyucu bir bariyerle kaplayarak, kir ve nemlere karşı üstün direnç sağlar. Platinum 65 ürünleri, diğer mum bazlı bakım ürünlerinden daha az zaman ve emek gerektirir - kurumasını beklemenize ve yüzey kaplamasını düzleştirmek için kolumuzu yormamıza gerek yoktur. Sadece enstrümanınızın yüzeyine uygulayın, temiz bir bezle nazikçe parlatın ve işlem tamam.

Platinum 65 Deep Clean, gitar veya basınızın yüzeyindeki kirleri ve lekeleri çıkarır ve temiz, sağlıklı bir parlaklık kazandırır. Silikon içermez.


Kullanım Talimatları:

  • Az miktarda bile yeterlidir.
  • Temiz, kuru bir bez veya enstrümana doğrudan 1-2 kez püskürtün ve toz, parmak izleri ve kirleri nazikçe temizleyin.
  • Bezi ters çevirerek, enstrümanınızın gerçek parlaklığına parlatın. Donanım için de harika çalışır. En iyi sonuçlar için, Platinum 65 Sprey Balm ile devam edin.

Jim Dunlop P65DC4 Deep Clean Cleansing Platinum Gitar Temizlik ve Bakım Cilası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Gitar Temizlik ve Bakım Cilası Çok Satanlar