×

Jim Dunlop PH122T73 James Hetfield White Fang Pick Tin 6 Adet Pena

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: 6 Adet
Görsel
: Grafik
İçerik
: 6 adet
Tür
: Özel Tasarım Penalar

Bu seçki, James Hetfield'ın sert riflerini mükemmel şekilde tamamlıyor. Uzman manevra kabiliyeti için Flow Pick profili, süper bir çekiş için karışık eğimli kenarlar ve seçki kazıklanırken yerinde kalması için özel bir tutuşa sahip.

Uzun Hikaye

Tüm zamanların en büyük rif ustalarından biri olarak, James Hetfield'ın performansı kadar canavar gibi çalışan ekipmanlara ihtiyacı var - bu arada seçkiler de dahil. Yüksek standartlarını karşılayacak bir seçki ararken Dunlop'a geldiğinde, biz de onun performansını takip edebilecek hatta geliştirebilecek bir çözüm oluşturmak için yakın bir şekilde çalıştık.

1.0mm Flow Standard Pick'i başlangıç noktamız olarak kullandık. Thrash titanı onu yolda tam bir test serisinden geçirdi ve onu tam olarak istediği ayarlamalar ve iyileştirmelerle geri getirdi. İlk olarak, süper bir çekiş için Black Fang Pick'in karışık eğimli kenarlarını ekledik. Hız ve kazanç sırasındaki her not ve akorun etkisini sağlamak için parlak bir açıklama ile yankılanan bir süper snappy attack elde etti. Sonra, mükemmel dengenin ağırlığına gittik, standart Flow Pick hattında normalde bulunmayan 1,14 mm'ye çıktık. Son olarak, Hetfield'ın kazıklanırken yerinde kalmasını sağlamak için tutuşu geliştirdik ve özel bir desen oluşturduk.

"Sweating from heavy riffing durumunda White Fang Pick'in inanılmaz bir tutuşu var ve daha hızlı gitmek için daha küçük bir profili var" diyor. "Ayrıca, beyaz kalabalığa atıldığında daha kolay görülebilir."

Jim Dunlop PH122T73 James Hetfield White Fang Pick Tin 6 Adet Pena Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Penalar Çok Satanlar