×

Jim Dunlop Platinum 65 Cleaner ve Polish Temizlik ve Bakım Cilası

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Platinum 65 Cleaner-Polish, yüksek kaliteli iki bir arada temizleyici ve parlatıcıdır ve gitarınızın veya basınızın her gün harika görünmesini ve çalımasını sağlar.


Uzun Hikaye.

Dunlop'un Montan balmumu içeren profesyonel dereceli bakım ürünleri serisi olan Platinum 65 ile enstrümanlarınızı sıfır gibi tutun ve koruyun. Montan balmumu, otomotiv endüstrisinin en son yeniliği olup, kullanım kolaylığı ve derin parlaklığı için değerli bir fosilleşmiş bitki balmumudur.

Özel Platinum 65 formülümüz, müzik aletleri için optimize edilmiştir ve gitarlarınızı veya baslarınızı kir ve nem gibi zararlardan üstün koruma sağlayan bir koruyucu bariyerle kaplar. Platinum 65 ürünleri, diğer balmumu bazlı bakım ürünlerine göre daha az zaman ve çaba gerektirir - kurumasını beklemek için beklemenize gerek yoktur ve yüzey kaplamasını düzeltmeye çalışarak kolunuzu yormaya gerek yoktur. Sadece enstrümanınızın yüzeyine uygulayın, temiz bir bezle nazikçe parlatın ve işlem tamam.

Deep Clean, gitarınızın veya basınızın yüzeyindeki kir ve lekeleri çıkarır ve temiz, sağlıklı bir parlaklık verirken, Spray Wax, gitarınızı veya basınızı parmak izlerine ve çiziklere karşı uzun süreli bir parlaklık ve koruyucu bir bariyer ile donatır. Her ikisi de silikon içermez.

Jim Dunlop Platinum 65 Cleaner ve Polish Temizlik ve Bakım Cilası Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Gitar Temizlik ve Bakım Cilası Çok Satanlar