×

J.Leiva Alma Classe (Çift Akortlu) Kajon

Marka: Marka Sahibi : İspanya Üretim: Üretim Yeri : İspanya
Temin Edilemiyor

Sınırlı sayıda çıkan ilk seri ile elde edilen başarının ardından, devam etmekten daha fazla çaremiz olmadı. Ancak devam etmekten memnun değiliz,% 200 geliştirdik. Kuşkusuz, fiyat segmentinde piyasadaki en iyi cajonlara sahibiz.

Bu kez yine fiyat cihazın kalitesini yansıtmamaktadır. Burada son derece iyi bir şey var, gerçek bir "katil". Hayal edebileceğiniz en güçlü cajon. Süper parlak ve kuvvetli yüksek notlar (yetenekli ellerde görüşü bulanıklaştırabilir) ve şaşırtıcı bir güce sahip çok düşük frekanslı bir bas ... tabii ki "rezonanssız" felsefemiz içinde (bası kirli ve çirkin kılan özellik) önemli bir yol; stüdyo mühendisleri ve bas ve yüksek notalar arasında keskin bir denge ve keskin, temiz ve keskin bir bas sesi arayan canlı teknisyenler tarafından hoş görülmüyor).

J. Leiva Perküsyon'da, mevcut ekonomik durum için "savaş atımız" olduğu için bu cajona çok fazla inanıyoruz. Ne pahalı ne de ucuz ama diğer markalarda yaklaşık 300 euro veya daha fazlaya mal olabilen profesyonel bir sese sahip.

Yeni ürün yelpazemizin ve özellikle bu modelin, markamız ve adımızla ilgili en yüksek beklentileri karşılayabileceğini umuyoruz.

Teknik özellikler:

ÖLÇÜLER:
48cm. yükseklik x 30 cm. genişlik x 32 cm. derinliği.

ŞASİ:
Yedi adet yan yana tabakanın (12 mm kalınlığında) kontrplak levha, su bazlı yapıştırıcı ile birleştirildi. % 100 Rus huş ağacından üretilmiştir.

ÖN PANEL:
Rus huş ağacı, direkt serigrafi ve selüloz korumalı lamine (3,5 mm).

TUNING SİSTEMİ:
D.T.S. veya dört paralel gitar teli bulunan Direkt Ayar Sistemi, dikey olarak yerleştirilmiş ve cajonun dışından, tuşlara veya diğer aletlere ihtiyaç duymadan ayarlanabilir.


J.Leiva Alma Classe (Çift Akortlu) Kajon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kajon (Cajon) Çok Satanlar