×

J.Leiva Medina (Çift Akortlu) Kajon

Marka: Marka Sahibi : İspanya Üretim: Üretim Yeri : İspanya
Temin Edilemiyor

Bu seride hemen hemen her şeyi yeniledik ve değiştirdik: malzemeler, üretim şekli ve tellerin yerleştirilme şekli... Kesinlikle yeni bir çalgı anlayışı ve şimdi en yüksek profesyonel standartlarda ses ve uygulama elde etmek için farklı bir üretim standardıyla ele alınıyor.

Şimdi müşterinin hiç şüpheye yer bırakmayan profesyonel bir enstrümanı var. Bu enstrüman, sanatçılarımızın ve medyadaki sayısız görünümlerinin yanı sıra (facebook sayfamıza bakın) ülke çapındaki en iyi kayıt stüdyolarının ses teknisyenleri tarafından da test edilmiş, kontrol edilmiş ve kalibre edilmiş bir enstrümandır.

Bir yılını geliştirmeye harcadıktan sonra, çok profesyonel bir ses, hoş ve hassas, çok geniş bir dinamik aralık ve vuruşun ses seviyesindeki değişikliklere inanılmaz bir yanıt yeteneği ile bir cajon sunuyoruz. Bu cajon, en talepkar profesyoneli "büyüleyen" ses kalitesi ve yeteneği ile her zaman istendiği zaman hazırdır.

Tüm cajonlar gibi, "fadding" ya da bas notaların yankılanması gibi sorunları önlemek için içerisi çok iyi işlenmiştir, bu da tüm alanlardaki ve kökenlerdeki ses teknisyenlerinin en çok korktuğu durum. Bu şekilde, bu dinamik aralıklar içinde kaba değişiklikler olmadan yüksek ve bas notalar arasında inanılmaz bir denge elde edilir.

J.Leiva Percussion'da biz hala ona "her türlü araziye uygun" diyoruz.
Siz ne dersiniz?


Teknik Özellikler:

BOYUTLAR:
48cm. yükseklik x 30 cm. genişlik x 32 cm. derinlik.

ŞASİ:
Yedi katmanlı Rus huş ağacı (10mm. kalınlık), su bazlı yapıştırıcı ile birleştirilmiştir.

ÖN PANEL:
Lamine Rus huş ağacı, 3 mm, su bazlı yapıştırıcı ile birleştirilmiştir. Doğrudan serigrafi ve selüloz koruması ile.

AYAR SİSTEMİ:
D.T.S. veya Direct Tuning System ile dört paralel gitar teli dikey olarak yerleştirilmiş ve cajon dışından anahtar veya başka araçlara ihtiyaç duymadan ayarlanabilir.

J.Leiva Medina (Çift Akortlu) Kajon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kajon (Cajon) Çok Satanlar