×

J.Leiva Omeya Bass Studio (Üç Akortlu) Kajon

Marka: Marka Sahibi : İspanya Üretim: Üretim Yeri : İspanya
Temin Edilemiyor

Şirketimizin politikası, perküsyon dünyasındaki müzisyenlerin görüşlerini daima gözetmekte olmamızı gerektiriyor. Bu yüzden bu modelin, müzisyenlerin ve "ses dünyasının" profesyonellerinin görüşlerini, zevklerini ve bakış açılarını dikkate alarak ortaya çıkması bir tesadüf değil.

Patlayıcı tiz notaları ve yapılandırılabilir bas notalarına sahip bir cajon oluşturmayı amaçladık; ancak taşınması zor bir "canavar" üretmemeye çalıştık. Bu nedenle J. Leiva Perküsyon'da fikirlerimizi gerçeğe dönüştürmek için teknik yatırımda bulunmaktan kaçınmıyoruz. Ve fikrimiz birçok deneme ve prova sonrasında doğdu ve oradan OMEYA BASS STUDIO "ortaya çıktı".

Sound ve tasarımda muhteşem ve bu tür bir enstrümana uygulanan teknik ilerlemelerde şaşırtıcıdır. Bu nedenle seyircilere dünyadaki ilk yapılandırılabilir bas notalara sahip cajonu sunabiliriz, hem frekans (hz) hem de yer açısından "à la carte". Bass Reflex yoluyla (cajonun altından) ve geleneksel yol (arkadaki geleneksel açıklık) alabiliriz.

Böylece, aklımıza gelen her şey için kullanılabilir ve istenen müzik ortamına uyum sağlama yeteneği ile son / kesin cajonu sahip olduğumuzu ve sunabileceğimizi düşünüyoruz: stüdyo, canlı performans, amplifikasyonlu veya amplifikasyonsuz.

Bu model için tek sınırlama hayal gücümüz ve ondan en iyisini elde etme yeteneğimizdir.

Teknik Özellikler:

BOYUTLAR:
52cm yükseklik x 30 cm genişlik x 32 cm derinlik.

ŞASİ:
12mm kalınlığında, yedi birleşik katmandan oluşan kontrplak tahta, su bazlı yapıştırıcı ile birleştirilmiştir. %100 Rus huş ağacı ile geleneksel "bağlantılı sistem" ile birleştirilmiştir ki bu yapısal rijitlik ve en iyi ses akışkanlığı sağlar. Zeminden izole edilen ve sınırlı temas alanına sahip silikon keskin noktalar.

ÖN PANEL:
Rus huş ağacı, 3,2 mm laminat, su bazlı yapıştırıcı ile birleştirilmiştir. Doğrudan serigrafi ve selüloz koruması ile.

AYAR SİSTEMİ:
D.T.S. ya da Direct Tuning System adında, dikey olarak konumlandırılmış V şeklinde altı gitar teli ile. Cajon dışından anahtar veya diğer araçlara gerek kalmadan ayarlanabilir.

J.Leiva Omeya Bass Studio (Üç Akortlu) Kajon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kajon (Cajon) Çok Satanlar