×

Jo-Ral TRB1A Tenor Trombon Surdin

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

TRB1A, genel olarak tüm müzik türleri için kullanabileceğiniz bir susturucudur ve tüm perdelerde eşit sessizlik sunar. Tüm tenor trombonlar için uygun olarak tasarlanmıştır.

Joral susturucular, neopren ile güçlendirilmiş kompozit mantar pedlerle yapılmıştır, bu da onlara ekstra dayanıklılık kazandırır. Bu mantar pedler kurumaz, çatlamaz ve enstrümana montaj sırasında kolaylıkla ayarlanabilir, böylece uzun süreli kullanım garantisi sunar. Özgün mantar tasarımı ve yerleşimi sayesinde enstrümanınıza zarar vermeden kullanabilirsiniz. Her nota için tam performans sağlamak üzere tasarlanmış ve test edilmiştir.

Doğru bir susturucunun sesi keskin ve parlaktır. Belki de en yaygın olarak kullanılan susturucu budur çünkü birçok müzik tarzını tamamlama yeteneği vardır - neredeyse mükemmel entonasyonla heyecan verici bir ton kalitesi sunar. Hafif ve kullanımı kolay olan Jo-Ral doğru susturucular, klasik caz müzisyenlerinden senfonik müzisyenlere kadar her seviyede trompetçiler arasında popülerdir.

En yüksek kalite elde döndürülmüş alüminyumdan yapılmış Jo-Ral TPT-1A Trompet Doğru Susturucular, tüm registerlerde eşit performans göstermek üzere tasarlanmış ve test edilmiştir. Jo-Ral susturucular ayrıca ekstra dayanıklılık sağlayan neopren ile güçlendirilmiş kompozit mantar pedlere sahiptir. Sonuç olarak, daha esnek bir mantar elde edilir ki bu da daha uzun süre dayanır, kurumaz, kırılganlaşmaz veya kırılmaz ve mükemmel bir uyum için ince ayarları kolaylıkla karşılar.

Özellikler:

  • Hafif döndürülmüş alüminyumdan üretilmiştir
  • Klasik caz sesi için harika
  • Neredeyse mükemmel entonasyon
  • Dayanıklılık ve tutuş sunan esnek neopren güçlendirilmiş kompozit mantar pedler
  • Ekstra koruma için yumuşak keçe kapak
  • ABD'de üretilmiştir

Jo-Ral TRB1A Tenor Trombon Surdin Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Trompet Surdinleri Çok Satanlar