×

Joyo JF-329 Iron Loop Loop Pedalı

Temin Edilemiyor
Diğer
: Loop

JOYO JF - 329 Iron Loop, piyasadaki en küçük Looper'lardan biri olabilir. Ancak küçük boyutuna aldanmayın; fiyat ve özellik setiyle karşılaştırıldığında en iyi looper'lardan biri olması kolaydır.

Iron Loop, diğer 'mini' looper'larda olduğu gibi tüm standart özelliklere sahiptir. Iron Loop ile birkaç saniyeden 20 dakikaya kadar kayıt yapabilir, overdub yapabilir ve kayıtlarınızı geri alabilir & yeniden yapabilirsiniz, sınırsız katmanlama saatlerce noodling yapmanızı sağlar!

Bununla birlikte, Iron Loop'u rakiplerinden ayıran şey ekrandır. Bir loop kaydedildikten sonra, LED'lerin bir halkası yanar ve kaydettiğiniz loop'un uzunluğunu gösterir. Daha sonra loop'un başına geri sayar. Bu, loop içinde nerede olduğunuzu görmeyi son derece kolay hale getirir ve overdub yaparken nerede olduğunuzdan %100 emin değilseniz harikadır.

LED'lerin çemberi sayesinde ne kadar süre kaldığını hemen anlarsınız. Bu, looping profesyonellerinden, looper kullanmayı öğrenenlere veya zamanlamalarını hala mükemmelleştiren kişilere kadar herkese büyük bir yardımcıdır.

Sadece Adaptör ile çalışmaktadır. Pil ile çalışmaz.

Joyo JF-329 Iron Loop Loop Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Grupta çalıyor , Profesyonel müzisyen
Müzik Tarzı
metal , rock , blues , anadolu rock , serbest stil

genel olarak tavsiye ederim ama türkçe desteği olmadığı için neyi nasıl yapacağımı bulamıyorum.

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 0

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar