×

Joyo R-02 Taichi Overdrive Guitar Effect Pedal Overdrive Pedalı

  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro Gitar Pedalları

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Standart Pedal Adaptör Tekli

A
Özel Stoğumuzda 9 Adet Mevcuttur
700,00 TL 550,00 TL
DRIVE
: Overdrive

Düşük Gain overdrive pedalı olan benzersiz VOICE düğmesi, farklı tarz müziklaer için EQ frekans bantları kontrol eder, yumuşak overdrive sesi klasik Dumble amp tonlarını andırır. 
 
Kontroller: Volume, Gain, Tone, Voice, LED Toggle
Pil ile çalışmaz! Adaptör Ayrıca Satılmaktadır.
*********************************************************
R-02 JOYO Taichi Overdrive – Buda'nın bile oldukça memnun kalacağı bir pedal, eğer pedalları seviyorsanız Taichi, pedalboard'unuza efsanevi bir ton katacaktır.

Tauren'den biraz daha fazla sıkıştırma, biraz daha fazla uzatma ile, dört düğme pedalın genel sesini, kazancını, tonunu ve sesini kontrol eder.

Daha düşük ayarlarda, pedal, düşük ayarlanmış lambalı amfileri anımsatan, sıcak ve pürüzsüz kalan son derece hafif aşırı hız sesleri elde eder. Daha yüksek ayarlarla Taichi, sıcaklığı koruyan düşük distorsiyonlu tonlarda kenar yaparak kazanç ve sürdürmede artar.

Pedal, çalımınızın açık harmoniklerini korurken harika bir doygun ton kombinasyonu elde eder. Pedal tahtanızdaki kullanımın tamamlayıcı olduğu, pedalların hepsinin birbirine bağlı olduğu, ancak birbirine bağlı kaldığı Taoizm'den etkilenen bir pedal.

Taichi, piyasadaki en iyi, en pahalı amfilerden bazılarıyla ilişkili pürüzsüz blues, country, caz ve füzyon tonları sunar.

JOYO'nun R Serisi veya Devrim serisi, 4. nesil gitar efektleridir ve hepsinde çok hoş ortam LED aydınlatması bulunur. Işıklar, pedalın arkasındaki bir anahtarla değiştirilebilir.. Açıldıklarında ayarlamak için 3 aydınlatma modu mevcuttur.

Ayak pedalına 'senkronize' - Pedalın ön ve arka tarafındaki LED ortam aydınlatması, ayak pedalına basıldığında parlak bir şekilde parlar ve ayrıca pedalın üst kısmındaki LED efekt göstergesini de aydınlatır.
'Her zaman' - Işıklar her zaman açıktır, ancak pedal yalnızca ayak pedalına bastığınızda etkinleştirilir ve LED efekt göstergesi yanar.
'Kapalı' - Tamam, yani Tron favoriniz olmayabilir ve biraz daha az fütüristik bir şeye bağlı kalmak isteyebilirsiniz. Işıklar kapalı, üzerine bastığınızda ve pedalı etkinleştirdiğinizde LED efekt göstergesi yanar..
  • Pedal, Ses / Kazanç / Ton ve Ses için kontrollere sahiptir.
  • LED Efekt göstergesi - Ayak pedalı ve pedal aktifken yanar
  • Foot Switch
  • Arkada DC girişi
  • Boyutlar: 109mm x 67mm x 48mm
  • Ağırlık : 248g
  • Giriş Empedansı: 2.2M
  • Çıkış Empedansı : 1K
  • Anma akımı: 20mA
  • Voltaj: 9v Merkez Negatif güç kaynağı

Joyo R-02 Taichi Overdrive Guitar Effect Pedal Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Yeni başlayan
Müzik Tarzı
Rock and Roll, Blues

Ton olarak biraz bass karakterli gibi. Ben Katana da denedim. Karakteri güzel bir pedal. TS veya SD—1 tarzı değil. Farklı bir tarzı var. Dumble denilen bir tarzmış. Gain e yüklenince sanki biraz fuzz gibi ya da ekstra bass eklenmiş ve boost edilmiş ts gibi ses veriyor. Zevk meselesi ancak benim çok hoşuma gitti. Maddi gücü yeten veya deneysel takılan bence setup una eklemeli.

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 0

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar