×

Joyo R-05 Maximum Mosfet Overdrive Guitar Effect Pedal Overdrive Pedalı

Temin Edilemiyor
DRIVE
: Overdrive

İki muhteşem overdirve tonu, çift kanal tarafından yaratılmıştır, Drive kanalı, kompresörsüz saf ve temiz kompresör tonu sunar. Boost Kanalı vahşi overdrive efekti verir ve bağımsız BOOST Kontrol Düğmesi ile uzun süreli sustain sağlar. Dahası, 2 geçiş anahtarına sahiptir, orta frekansın parlaklığını ayarlamak için solda olanı kullanın. (3 konum mevcuttur.) Farklı devre clipper'ları arasında geçiş yapmak için sağ tarafta olanı kullanın. ( Örneğin MOSFET clipper modu ve diyot clipper modu)
 
Kontroller: Tone, Gain, Boost, Volume, Tone Mode Switcher, MOSFET/Diode Mode switcher, LED Toggle

Pil ile çalışmaz! Adaptör Ayrıca Satılmaktadır.

**************************************************

R-05 JOYO Maximum Overdrive – Eğer bir overdrive amfinin tam ton aralığının peşindeyseniz, o zaman onu maksimuma çıkarmaktan daha iyi olamazsınız.

Buna Ultimate 2 diyebilirdik ama Maximum demedik çünkü bu pedal sadece tonal yeteneklerle dolu ve daha fazla özelliğe sahip.

Pürüzsüz ve çıtır çıtır vintage abartılı tonlardan muazzam distorsiyona sahip sürekli tonlar üretmeye kadar, bu pedal her şeyi sunar. Rolling stone, Pearl Jam, Cream ve daha fazlasına takıntılı olanlar için kesinlikle bir pedal.

Klasikten moderne inanılmaz çok yönlü bir gitar efekt pedalıdır, bu pedal her şeyi çevirir. Ton, kazanç ve yükseltme kontrolü ile 2 geçiş anahtarı bulacaksınız, soldaki Orta frekansın parlaklığını ayarlamak için, 3 konum mevcut. Sağ anahtar, farklı devre kırpıntıları, MOSFET ve diyot modu arasında geçiş yapar.

Bir Boost pedalı, Drive pedalı olarak kullanın veya her ikisini birleştirerek Maximum drive seviyesine getirin.

JOYO'nun R Serisi veya Devrim serisi, 4. nesil gitar efektleridir ve hepsinde çok hoş ortam LED aydınlatması bulunur. Işıklar, pedalın arkasındaki bir anahtarla değiştirilebilir.. Açıldıklarında ayarlamak için 3 aydınlatma modu mevcuttur.

Ayak pedalına 'senkronize' - Pedalın ön ve arka tarafındaki LED ortam aydınlatması, ayak pedalına basıldığında parlak bir şekilde parlar ve ayrıca pedalın üst kısmındaki LED efekt göstergesini de aydınlatır.
'Her zaman' - Işıklar her zaman açıktır, ancak pedal yalnızca ayak pedalına bastığınızda etkinleştirilir ve LED efekt göstergesi yanar.
'Kapalı' - Tamam, yani Tron favoriniz olmayabilir ve biraz daha az fütüristik bir şeye bağlı kalmak isteyebilirsiniz. Işıklar kapalı, üzerine bastığınızda ve pedalı etkinleştirdiğinizde LED efekt göstergesi yanar..

  • Pedal, Ses Düzeyi, Kazanç, Ton ve Güçlendirme için kontrollere sahiptir.
  • Mosfet / Diyot Klip geçiş anahtarı.
  • Sert / Düz / Pürüzsüz Klip Modu
  • LED Efekt göstergesi - Ayak pedalı ve pedal aktifken yanar
  • Ayak anahtarı
  • Arkada DC girişi
  • Boyutlar: 125mm x 78.5mm x 48mm
  • Ağırlık : 388g
  • Giriş Empedansı : 1M
  • Çıkış Empedansı : 100
  • Anma akımı: 30mA
  • Voltaj: 9v Merkez Negatif güç kaynağı (arka montaj)
  • Giriş / Çıkış : Arka Montajlı

Joyo R-05 Maximum Mosfet Overdrive Guitar Effect Pedal Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar