×

KIRLIN IWB-202BFGL WBG Enstrüman Kablosu (3 mt)

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: WBG
Kablo
: Kablo Var
Kablo Uzunluğu
: 3 metre
Konnektör Şekli
: Çivi
Konnektör Şekli
: L
Konnektör Tipi
: 6.35mm Mono Erkek (TS)

Premium Plus Wave Enstrüman Kablosu1/4" Mono Jack - 1/4" Dik Açılı Pipo Tipi Mono Jack Premium Plus 20 dokuma kaplamalı gürültüsüz enstrüman kablomuz, harici parazitleri önlemek ve minimum bozulma, gecikme veya kayıpla sinyallerin hızlı ve sorunsuz hareket etmesini sağlamak için profesyonelce tasarlanmıştır.

İletken PVC koruma %100 kaplamalı ve OFC örgülü koruyucu % 95 kaplamalıdır. + Bir ucu düz (Çivi Tip) diğer ucu dik açılı (Pipo Tip 1/4" metal connectors with Altın Kaplama Bağlantı and black barrel + 20 ayar Oksijensiz Bakır (OFC) iletken + OFC örgülü koruyucu % 95 kaplama + 7.0mm. dış çap ve dokuma kaplama...

KIRLIN IWB-202BFGL WBG Enstrüman Kablosu (3 mt) Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Orta derece gitarist
Müzik Tarzı
Metal, rock

Planet Waves PW-CGTRA modelini alıp 1 haftada bozulmasından sonra Vox VGS-50 5 Metre ve bu kabloyu almaya karar verdim. Çok memnunum fiyatina göre tam bir fiyat performans ürünü kendisi. Çok kötü hasarlar getirecek darbeler geldi ama zerre hasar yok kabloda. Denememe gerek bile kalmadi ama gördüğüm kadarıyla eğer lehimi koparsa açıp lehim yapılabilir belki de zorlanirsa ucu bile değişebilir ama öyle birseye gerek olacağını pek sanmıyorum. Sirf marka diye gidip fender, planet wawes gibi firmaların kablolarini almaktansa bunu almanızı tavsiye ederim. Uzunluğu ev kullanimi için uzun bile, sahnede ise ufak ve orta büyüklükte sahnelerde gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Keza vox için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Tabiki üst düzey klotz, lava gibi kablolarla kiyaslanamaz ama kendi segmentinin üstünde olduğunu bile söyleyebilirim. Umarım bu yorum birilerine yardımcı olur.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Enstrüman Kabloları Çok Satanlar